Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Vertailu: Sähkökirja lukulaitteessa ja tabletissa

Sähkökirjan suosio kasvaa pikku hiljaa ja sähkökirjojen lukemiseen on tarjolla useita vaihtoehtoja. Testasimme kahdeksan mahdollista alustaa.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Sähkökirjojen lukeminen sujuu kätevimmin kompaktilla ja kevyellä lukulaitteella, joka kulkee mukana yhtä helposti kuin pienikokoinen pokkari. Taulutietokone sopii niin ikään lukemiseen, mutta tablet-laitteiden akkukesto on varsin vaatimaton verrattuna sähköistä mustetta käyttäviin lukulaitteisiin.

Lukulaitteiden vähäiseen myyntiin ovat vaikuttaneet suomenkielisten sähkökirjojen rajallinen saatavuus sekä kirjojen verraten korkea hintataso. Uusi tekniikka voi lisäksi tuntua hankalalta, sillä lukulaitteet ja sähkökirjojen monet tiedostomuodot vaativat hieman perehtymistä.

Suomenkielisten nimikkeiden määrä kasvaa kuitenkin nopeasti ja kirjoja on saatavilla jo lukuisista kotimaisista kaupoista. Kirjojen käytettävyyttä on osaltaan helpottanut siirtyminen kopioinnin estävästä drm-tekniikasta vesileimalla suojattuihin kirjoihin.

Otimme vertailuun neljä varsinaista e-kirjan lukulaitetta ja neljä taulutietokonetta. Lataa oheinen artikkeli ja lue, millä laitteella KotiMikron testitoimittaja mieluiten lukee sähkökirjansa.

VIPVIPHalvallakin voi saada hyvää

Tietokone Uudesta tietokoneesta ei välttämättä tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Tutustuimme kahteen edulliseen vaihtoehtoon.

Lue lisää

Halvallakin voi saada hyvää
3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Kirja on nyt sähköinen

VIPVIPKirja on nyt sähköinen

Tulevaisuuden kirjamuodosta nauttiminen ei vaadi erikoisvälineitä, sillä lukulaitteeksi sopii tabletti tai älypuhelin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tee e-kirja

VIPVIPTee e-kirja

Näytämme, kuinka teet omajulkaisuna e-kirjan.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tee ikioma sähkökirja

VIPVIPTee ikioma sähkökirja

Sukuhistorian tarinat ja muut omat kirjoitelmat saa jaettua kätevästi muiden luettavaksi sähkökirjoina. Sähkökirja voi lukea niin tietokoneella kuin lukulaitteellakin, ja ulkoasua voi muokata itse.

Lue lisää

Nyeste

Applelle iso lasku

Applen e-kirjakartelli tuli kalliiksi – yhtiö maksaa 400 miljoonan dollarin korvaukset.

Lue lisää

Applelle 450 miljoonan sakot

Apple joutuu maksamaan 450 miljoonan dollarin sakon e-kirjojen hintakartellivehkeilyn takia.

Lue lisää

Kirja on nyt sähköinen

Tulevaisuuden kirjamuodosta nauttiminen ei vaadi erikoisvälineitä, sillä lukulaitteeksi sopii tabletti tai älypuhelin.

Lue lisää