Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Calmighty kannustaa ihmisiä ulos pelikentille

Suomen kattavin urheiluaikataulupalvelu Calmighty kokoaa yhteen yli 250 000 suomalaisen harrasteurheilijan peliaikataulut 5-divarin salibandysta E-junioreiden jääkiekkoon. Palvelun takana seisoo Suomen lupaavimpien startup-yritysten joukkoon listattu GTFO Ventures. Merkittävä osa Calmightyn tuloista menee suomalaisen harrasteurheilun tukemiseen.

Calmighty on helppokäyttöinen ja kaikenkattava palvelu joukkueurheilua harrastaville ja sitä seuraaville ihmisille, jotka arvostavat hyvää palvelua ja toimivaa teknologiaa. Se tuo yli 250 000 suomalaisen harrasteurheilijan peliaikataulut yhteen paikkaan urheiluliittojen järjestelmistä lähes lajissa kuin lajissa.

”Calmighty on suomalaisen harrasteurheilun telkku.com. Se kokoaa kaikki urheiluliittojen pienimpienkin harrastesarjojen aikataulut yhteen paikkaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan palvelu ratkaisee aktiivisen ihmisen tai koko perheen aikatauluongelmat muistuttamalla automaattisesti, milloin mikäkin peli alkaa”, GTFO Venturesin toimitusjohtaja Tomi Kaukinen sanoo.


Windows Phone -sovelluksena mutta myös selainpohjaisena toimiva Calmighty sisältää koko perheen harrastusaikataulut automaattisesti ilman, että niitä täytyy itse syöttää järjestelmään. Lisäksi palveluun voi tuoda omat kalenteritapahtumat. Näin kaikki aikataulut löytyvät yhdestä paikasta eikä tuplabuukkauksia pääse tapahtumaan. Calmightyn kautta voi myös esimerkiksi kommentoida matsia, sopia kimppakyydistä tai nähdä, ketkä muut kaverit ovat menossa peliin.

”Windows Phone on Calmightyn aktiivisimman kohderyhmän, joukkuepelejä harrastavien lasten vanhempien, selvästi eniten käyttämä alusta. Tämän vuoksi se oli helppo valinta sovelluksen alustaksi. Vaikka Calmighty onkin myös mobiilisovellus, se on ennen kaikkea palvelu, joka vie ihmiset ulos toisten ihmisten pariin oikeille, ei-virtuaalisille pelikentille”, Kaukinen jatkaa.Mukana tukemassa suomalaista harrasteurheilua
Calmighty on urheiluliitoille uudenlainen työkalu, jolla ne voivat jakaa tietoa otteluistaan. Liitot ovat lähteneet mukaan uuden teknologian ja palvelumallin haltuunottoon ennakkoluulottomasti ja oma-aloitteisesti.

Ilman liittojen yhteistyöhalukkuutta Calmightya ei olisi olemassa. Kiitoksena yhteistyöstä GTFO Ventures tilittääkin merkittävän osan palvelun tuloista urheiluliitoille. Näin myös kaikki palvelun käyttäjät osallistuvat omalta osaltaan suomalaisen harrasteurheilun tukemiseen.

Ulos oravanpyörästä
GTFO Venturesin pääomistajat Tomi Kaukinen ja Aleksi Laakkonen ovat piinkovia rahoitus- ja mainosalan ammattilaisia. Kaukisella on takanaan usean vuoden työrupeama kansainvälisissä investointipankeissa, ja Laakkonen on työskennellyt lukuisten kansainvälisten mainos- ja designtoimistojen riveissä.

”Tuli hetki, jolloin halusimme samaan aikaan ulos oravanpyörästä ja alkaa oman itsemme herroiksi. Näin syntyi GTFO – Get The Fuck Out – Ventures, ja päivääkään emme ole katuneet”, Laakkonen sanoo.

Kaukinen ja Laakkonen keskittyivät idean kaupallistamiseen ja designiin, suunnitteluun, myyntiin ja liiketoiminnan operatiiviseen puoleen. Koodauksen he ulkoistivat kokonaan. Toteutus ei kuitenkaan sujunut ongelmitta.

”Ensimmäisen vuoden jälkeen olimme pulassa – alkuperäinen ideamme ei toiminut. Laitoimme asunnot myyntiin, luottokortit tappiin ja vedimme markkinoilta pois silloiset iPhone- ja Android-sovelluksemme. Päätimme yrittää vielä kerran kovaa ja korkealta, ja kokeneiden sijoittajien, urheiluliittojen, Nokian ja Microsoftin tuen avulla onnistuimme”, Laakkonen kertoo.Suuntana maailmanvalloitus
Muutaman vuoden kuluttua Calmighty haluaa olla synonyymi urheiluaikatauluille ympäri maailman. GTFO Ventures onkin laajentamassa toimintaansa ulkomaille. Kun palvelu on viritetty huippuunsa Suomessa, suuntana on Pohjoismaiden ja Baltian lisäksi muu Eurooppa sekä Aasian markkinat.

Calmightyn Windows Phone -sovellus on Microsoftin, Nokian ja AppCampuksen App Awards 2014 –kilpailussa ehdolla Suomen parhaaksi Windows-sovellukseksi.

Maksuton Calmighty-sovellus on ladattavissa Windows Phone –kaupasta.VIPVIPHalvallakin voi saada hyvää

Tietokone Uudesta tietokoneesta ei välttämättä tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Tutustuimme kahteen edulliseen vaihtoehtoon.

Lue lisää

Halvallakin voi saada hyvää
3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaisohjelmat

Ilmaisohjelmat

Internetistä voi ladata runsaasti hyviä ilmaisohjelmia. KotiMikro on koonnut tarjonnan parhaimmiston kätevästi yhteen. Lataa ja kokeile vapaasti. Linkki ohjaa ohjelman kotisivulle.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Kattavat Ohjelmat ilmaiseksi!

VIPVIPKattavat Ohjelmat ilmaiseksi!

Korvaa kokeilukappaleet kunnon ohjelmilla! Etsi sinäkin suosikkisi.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tyylikäs työpöytäkalenteri

VIPVIPTyylikäs työpöytäkalenteri

Interactive Calendar on yksinkertainen kalenteriohjelma, joka näyttää merkinnät suoraan työpöydällä.

Lue lisää

Nyeste

Korjaa ongelmat verkon kautta

Tietokoneongelmien kanssa tuskailevan tuttavan auttaminen onnistuu helpoiten etäyhteyden kautta.

Lue lisää

Sisusta työpöydällä

Suunnittele sisustus ilmaisella ohjelmalla.

Lue lisää

Kattavat Ohjelmat ilmaiseksi!

Korvaa kokeilukappaleet kunnon ohjelmilla! Etsi sinäkin suosikkisi.

Lue lisää