Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Personoi työpöytäsi

Sovelluksella SE-DesktopConstructor saa tehtyä omasta työpöydästä värikenttineen juuri niin selkeän ja näyttävän kuin haluaa.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Windowsin työpöydän taustakuvan vaihtaminen on lähes kaikille tuttua, mutta työpöytää voi muokata ja mukauttaa perusteellisemminkin. Ohjelmalla SE-DesktopConstructor saa tehtyä työpöydästä selkeämmän ilman suurta työmäärää tai erityisiä tietokonetaitoja. Nyt voikin heittää kerralla hyvästit tylsälle sinitaustaiselle työpöydälle, sillä tuttaviin voi tehdä vaikutuksen paljon näyttävämmällä käyttöliittymällä.

Oheisessa esimerkkikuvassa näkyvä viimeistelty työpöytä näyttää yhdeltä kokonaisuudelta, mutta se koostuu itse asiassa kentistä, joita jokaista voi muokata SE-DesktopConstructor- ohjelmalla erikseen. Ensin poimitaan halutut taustavärit, jonka jälkeen valitaan sovelluksen erilaisilla asetuksilla sopiva kello, kalenteri ja niin edelleen. Työpöydästä saa lisäksi tehtyä mahdollisimman yksilöllisen, kun siihen lisää vielä omia digikuvia.

Eri elementtien sijainnit työpöydällä voi määrittää millimetrin tarkkuudella. Seuraavalla aukeamalla kerrotaan, kuinka kaikki määritykset saa tehtyä käden käänteessä.

> SE-DesktopConstructor


VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Pätevä paistaja

VIPVIPPätevä paistaja

Ashampoo Burning Studio 2016 on täysiverinen poltto-ohjelma, jolla voi tallentaa dataa optisille medioille.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Vakoillaanko sinua?

VIPVIPVakoillaanko sinua?

SpyDetectFree pystyy selvittämään, oletko yksin tietokoneellasi.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Lataa kaikki kerralla

VIPVIPLataa kaikki kerralla

Asenna ohjelmia helposti. Valitset vain asennettavat ohjelmat, niin yksi ainoa asennusohjelma hoitaa loput.

Lue lisää

Nyeste

Vakoillaanko sinua?

SpyDetectFree pystyy selvittämään, oletko yksin tietokoneellasi.

Lue lisää

Työkalupakki ylläpitäjälle

Pistä vauhtia Windowsiin uudella monipuolisella työkalupaketilla.

Lue lisää

Pätevä paistaja

Ashampoo Burning Studio 2016 on täysiverinen poltto-ohjelma, jolla voi tallentaa dataa optisille medioille.

Lue lisää