Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Wlan-kiintolevy toimii laturina, toistimena ja tukiasemana

Adatan DashDrive Air on 500 gigatavun kiintolevy, joka toimii langattomana tukiasemana ja mobiililaitteiden laturina. Laite myös suoratoistaa teräväpiirtotarkkuuden videota mobiililaitteisiin.

Adatan uusi DashDrive Air AE800 tarjoaa ratkaisun mobiililaitteiden tilan- ja virranpuutteeseen. Adatan langattomassa asemassa on 500 gigatavua tallennustilaa, ja se suoratoistaa mediatiedostoja suoraan iOS- ja Android-laitteisiin. Suoratoistoa varten tarvitaan ilmainen DashDrive Air Elite -sovellus, joka on ladattavissa Apple App Storesta ja Google Playsta.

Dashdrive toimiii myös tavallisten pöytäkoneiden ja kannettavien tietokoneiden kanssa, joissa asemaa voi käyttää langattomana ulkoisena kiintolevynä.

Langattomassa tilassa jopa kolme käyttäjää voi suoratoistaa full hd -videota Dashdriven kiintolevyltä yhtäaikaisesti. Käyttäjiä voi olla jopa viisi, jos videokuvan laatu on hd-tasoista.

DashDrive Airin voi määritellä myös langattomaksi tukiasemaksi ja yhdistää se olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon, jolloin laitteella voi jakaa internetyhteyden jopa kahdeksan laitteen käyttöön. Käyttäjät voivat samanaikaisesti ladata laitteesta tiedostoja langattomasti ja käyttää sitä netin selaamiseen.


DashDrive Air toimii myös mobiililaitteiden laturina. Laitteen akun kapasiteetti on 5 200 mAh. Siitä riittää virtaa kahdeksaksi tunniksi, ja se on ladattavissa tavallisen usb 2.0- tai usb 3.0 -liitännän kautta.

Adata DashDrive Air AE800 on mitoiltaan 13,4 x 8 x 2,15 senttimetriä ja painaa 215 grammaa. Laitteen suositushinta on 109 euroa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tutustu emolevyyn

VIPVIPTutustu emolevyyn

Näin se toimii: Emolevy toimii pc:n selkärankana ja keskushermostona välittäen ohjauskomentoja laitteiston eri osille.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää