Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


ViewSonicilta Android-taulutietokoneita

Viewsonic tuo helmikuussa Suomessa myyntiin kolme Android-taulutietokonetta. ViewPad-tuoteperheen tuoreimmat mallit, ViewPad 7 ja 10S, hyödyntävät Android 2.2 -käyttöjärjestelmää. ViewPad 10 on puolestaan yhdistelmälaite, jossa on samassa laitteessa Windows 7- ja Android 1.6 -käyttöjärjestelmät.

ViewPad 7 on täysillä 3g-puhelintoiminnoilla ja seitsemän tuuman kapasitiivisella monikosketusnäytöllä varustettu tablet-kone. Laitteen langattomat 3g-, bluetooth- ja wlan-datayhteydet, täysikokoinen sim-korttipaikka sekä kaksi videokameraa kuuluvat laitteen monipuolisiin matkakäyttöominaisuuksiin.

Laitteen 512 megatavun keskusmuistin voi laajentaa 32 gigatavuun microsd-muistikortilla. Laitteessa on myös avustettu gps -paikannin ja digitaalinen kompassi. ViewPad 7-laitteen näyttö kääntyy kiihtyvyystunnistimen avulla pysty- ja vaakatasoon tarpeen mukaan.

Android-käyttöjärjestelmän lisäksi ViewPadissa on valmiiksi mukana Word-, Excel-, PowerPoint- ja pdf-dokumentteja tukeva Documents to Go -sovellus sekä Aldiko-lukuohjelma sähkökirjojen lukemiseen. Laitteeseen voi ladata muita sovelluksia Android Marketin runsaan 100 000 sovelluksen valikoimasta. Viewpad 7:n suositushinta on 499 euroa.

ViewPad 10S on tehokas ja edullinen Nvidia Tegra 250 -mobiiliprosessoriin pohjautuva 10,1 tuuman kapasitiivisella monikosketusnäytöllä varustettu tablettilaite. Laitteen 512 megatavun keskusmuisti on laajennettavissa microsd-muistikortilla 32 gigatavuun. Laitteen mukana toimitetaan vakiona 16 gigatavun muistikortti.

Laitteessa on langattomat bluetooth- ja wlan-datayhteydet sekä hdmi-liitäntä full hd -videokuvan (1080p) toistoa varten. Videopuheluita varten laitteessa on 1,3 megapikselin videokamera.

Viihdekäyttöön soveltuvassa ViewPad 10S -taulutietokoneessa on tuki myös Adobe Flash -sisällölle ja näyttö kääntyy tunnistimen ansiosta avulla pysty- ja vaakatasoon tarpeen mukaan. ViewPad 10S:n suositushinta on 379 euroa. Laitteesta tulee ensimmäisen vuosineljänneksen aikana myös 3g-datayhteyksillä varustettu versio, mutta sen tarkka suositushinta ja toimitusaika ovat vielä auki.

ViewPad 10 on uutuuksista monipuolisin ja puhuttelee varsinkin niitä, jotka haluavat käyttää toimistosovelluksia ja muita pc-ohjelmistoja, mutta arvostavat myös täydellistä kannettavuutta. Kymmentuumaisella monikosketusnäytöllä varustetussa laitteessa on Windows 7 Home Premium- ja Google Android 1.6 -käyttöjärjestelmät. Tehokas Intel Atom -prosessori, gigatavun keskusmuisti, 16 gigatavun ssd-kiintolevy, microsd-muistikorttipaikka ja monipuoliset liitännät.

Laitteessa on bluetoothin ja langattoman lähiverkon lisäksi kaksi usb-liitäntää ja minikokoinen vga-näyttöliitäntä. Näihin liitäntöihin voi kytkeä tavallisia oheislaitteita, kuten muistitikun, näytön, hiiren tai näppäimistön. Kiinteällä 1,3 megapikselin videokameralla ja mikrofonilla voi käydä videopuheluita. ViewPad 10:n suositushinta on 699 euroa.
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tutustu emolevyyn

VIPVIPTutustu emolevyyn

Näin se toimii: Emolevy toimii pc:n selkärankana ja keskushermostona välittäen ohjauskomentoja laitteiston eri osille.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää