2013_komfi_012013

Uutuuksien vuosi 2013

Tiedossa on kiinnostava vuosi täynnä uutta ja upeaa tekniikkaa, ilmaispalveluita ja ohjelmia, joilla tietokoneen käyttäminen on entistäkin hauskempaa. Kerromme tähtihetket jo etukäteen.

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kuusi kertaa entistä nopeampia langattomia lähiverkkoja, huiman tarkkoja näyttöjä ja älykännyköitä, jotka voi liittää kaiuttimiin vain asettamalla laitteet vierekkäin – siinä vain muutamia mielenkiintoisia uutuuksia, jotka tuleva vuosi tuo tullessaan.

Yhä parempaa on vielä luvassa, sillä kauppoihin ilmestyy valtavasti uusia ja näppäriä taulutietokoneita, joiden laskentateho riittää tavallisen tietokoneen korvaamiseen. Tulossa on silti muutakin kuin upouusia laitteita. Uunituoreiden älykännyköiden ja taulutietokoneiden käyttäjät huomaavat pian, että niiden välillä täytyisi siirtää tiedostoja kätevästi. Tietokoneen oman kiintolevyn ja ilmaisen verkkotallennustilan yhdistävät palvelut tulevat tutuiksi, ja niillä voi paitsi tallentaa niin myös jakaa tiedostoja muiden käyttöön.

Tässä artikkelissa ei esitellä kaukaisia tulevaisuudenkuvia, kuten lentäviä autoja, itsenäisesti ajattelevia tietokoneita tai välipalan valmiiksi asti tekeviä jääkaappeja. Keskitymme ainoastaan siihen, mitä ensi vuonna todellisuudessa tulee tapahtumaan. Tutustu siis jo nyt vuoden 2013 merkittävimpiin uutuuksiin ja ilmiöihin.

Ehkä sinua kiinnostaa...