Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Uutuuksien vuosi 2013

Tiedossa on kiinnostava vuosi täynnä uutta ja upeaa tekniikkaa, ilmaispalveluita ja ohjelmia, joilla tietokoneen käyttäminen on entistäkin hauskempaa. Kerromme tähtihetket jo etukäteen.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Kuusi kertaa entistä nopeampia langattomia lähiverkkoja, huiman tarkkoja näyttöjä ja älykännyköitä, jotka voi liittää kaiuttimiin vain asettamalla laitteet vierekkäin – siinä vain muutamia mielenkiintoisia uutuuksia, jotka tuleva vuosi tuo tullessaan.

Yhä parempaa on vielä luvassa, sillä kauppoihin ilmestyy valtavasti uusia ja näppäriä taulutietokoneita, joiden laskentateho riittää tavallisen tietokoneen korvaamiseen. Tulossa on silti muutakin kuin upouusia laitteita. Uunituoreiden älykännyköiden ja taulutietokoneiden käyttäjät huomaavat pian, että niiden välillä täytyisi siirtää tiedostoja kätevästi. Tietokoneen oman kiintolevyn ja ilmaisen verkkotallennustilan yhdistävät palvelut tulevat tutuiksi, ja niillä voi paitsi tallentaa niin myös jakaa tiedostoja muiden käyttöön.

Tässä artikkelissa ei esitellä kaukaisia tulevaisuudenkuvia, kuten lentäviä autoja, itsenäisesti ajattelevia tietokoneita tai välipalan valmiiksi asti tekeviä jääkaappeja. Keskitymme ainoastaan siihen, mitä ensi vuonna todellisuudessa tulee tapahtumaan. Tutustu siis jo nyt vuoden 2013 merkittävimpiin uutuuksiin ja ilmiöihin.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Päivitä kiintolevy

VIPVIPPäivitä kiintolevy

Kiintolevyn vaihtaminen uuteen on helppo tapa päivittää, jos tila loppuu kesken tai kone hidastelee.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Täydellinen näyttö kasikäyttäjälle

VIPVIPTäydellinen näyttö kasikäyttäjälle

Erittäin hyvä kosketusnäyttö, joka pysyy tökkimisestä huolimatta tukevasti pystyssä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää