Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Uuden sukupolven Galaxy Tab

Samsungin Galaxy Tabien uusi sukupolvi, Galaxy Tab 4 -mallisto koostuu kolmesta tabletista, jotka vastaavat koko perheen tarpeisiin, oli kyse sitten peleistä, viihteestä tai töistä.

Edellisen malliston tapaan Galaxy Tab 4 tarjoaa käyttäjälle vaihtoehdon kolmessa koossa: 10,1, 8,0 ja 7,0 tuumaa.

Galaxy Tab 4 10.1
10,1 tuuman tabletti on valmistajan mukaan erinomainen laite elokuvien katseluun, pelien pelaamiseen ja töiden tekoon. Uutuudella voi myös luoda ja käsitellä tiedostoja Microsoft Officen kanssa yhteensopivilla Hancom Office -sovelluksilla. Suuri ruutu mahdollistaa näytön jakamisen kahteen ikkunaan. Käyttäjä voi siis vaikka hoitaa sähköposteja ja katsella musiikkivideoita samanaikaisesti.


Galaxy Tab 4 8.0
Kahdeksan tuuman malli on omiaan surffailuun, elokuvien katsomiseen ja sosiaalisen median käyttöön. Sen näyttö on riittävän suuri elokuvien katsomiseen, mutta laite on tarpeeksi pieni kulkeakseen aina mukana. Kuten muissakin tuoteperheen tableteissa Tab 4 8.0:ssa on hd-näyttö.

Galaxy Tab 4 7.0
Pieni koko tekee Tab 4 7.0:sta valmistajan mukaan todellisen monitoimityökalun. Se sopii takin taskuun, joten se on helppo ottaa mukaan vaikka kahvilaan tai aamubussiin. Pieni koko on myös lapsille kätevä ja tehokkaan akun ansiosta perheen pienimmät viihtyvät takapenkillä pelien ja elokuvien parissa tunteja. Samsung Galaxy Tab 4 7.0 tuo iloa koko perheelle.

”Luomme teknologiaa, josta on hyötyä kaikenlaisille ihmisille ja kaikenlaisiin tarpeisiin, budjetista riippumatta. Se näkyy uudessa Galaxy Tab 4 -tuoteperheessä. 8- ja 10,1-tuumaisiin tabletteihin saa jopa kahdeksan eri käyttäjätiliä, jotta kaikki voivat käyttää laitetta omalla tavallaan. Microsd-korttipaikan ansioista laitteen tallennustilaa on helppoa ja halpaa laajentaa”, sanoo Samsungin Head of IM Antti Holopainen.

Kaikissa Galaxy Tab 4 -tuoteperheen laitteissa on 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin, 1,5 gigatavun keskusmuisti ja 1280 x 800 pisteen wxga-näyttö. Käyttöjärjestelmä on Android 4.4 (KitKat). Yhteyksinä on WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi Direct, bluetooth 4.0 ja usb 2.0. Tallennustilaa on 16 gigatavua 10,1- ja 8-tuumaissa malleissa, ja 8 gigatavua 7-tuumaisissa. Osa tallennustilasta on järjestelmän käytössä. Tilaa voi laitteen mallista riippuen laajentaa jopa 64 gigatavun microsd-muistikortilla.

Galaxy Tab 4:n 10-tuumainen malli maksaa wifi-versiona 349 euroa ja 4g:llä varustettuna 479 euroa. 8-tuumainen perusmalli maksaa 279 euroa ja 4g-malli 419 euroa. 7-tuumainen perusmalli maksaa 229 euroa ja 4g-malli 349 euroa. 8-tuumaiset ja 7-tuumainen 4g-malli tulevat saataville kesäkuussa, muut ovat saatavilla huhtikuussa.
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Korjaa Windows

VIPVIPKorjaa Windows

Ota käyttöön hyödyllinen työkalu, joka auttaa korjaamaan koko joukon virheitä, joita järjestelmässä käytön myötä syntyy.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää