Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


7 millissä 128 gigatavua

Adatan uuden usb-muistin paksuus on vain seitsemän millimetriä; silti uutuustikkuun mahtuu dataa 128 gigatavua. DashDrive Elite UE700 on markkinoiden ohuin usb-massamuistiyksikkö näin suurella kapasiteetilla, ja lisäksi se on myös ennenkuulumattoman nopea.

DashDrive Elite UE700 käyttää tehokkaasti usb 3.0:n tarjoamaa parannettua kaistanleveyttä, jonka kirjoitusnopeus on parhaimmillaan huikeat 135 megatavua ja lukunopeus jopa 220 megatavua sekunnissa. Näin nopeaan tiedonsiirtoon pystyy vain hyvin harva muu muistitikku.

Maailman ohuimmaksi ilmoitetun 128 gigatavun muistitikun paksuus on vain seitsemän millimetriä. Harjatusta alumiinista valmistetun kotelon keskellä on sininen merkkivalo.

Kun UE700-tikkua ei käytetä, varsinaisen muistitikkuosan voi painaa kotelon sisään. Lisäksi tikun suojakannessa on kiinteänä lenkki, josta tikun saa kiinni vaikka avainnippuun.

DashDrive Elite UE700 -muistitikkujen kapasiteetit ovat 16, 32, 64 ja 128 gigatavua, ja ne tukevat Adatan ilmaisohjelmia UFDtoGO ja OStoGO mukaan lukien. Paketti sisältää lisäksi 60 päivän kokeiluversion uusimmasta Norton Internet Security 2013 -tietoturvaohjelmistosta. DashDrive Elite UE700 -muistitikulle myönnetään elinikäinen takuu.

Suositushinnat:
128 Gt: 189 €
64Gt: 99 €
32Gt: 54 €
16Gt: 31 €TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Teratavun muistitikku

Teratavun muistitikku

Tehokäyttäjälle suunnattu, huikealla teratavun kapasiteetilla varustettu Kingstonin muistitikku on myös siirtonopeuksiltaan omaa luokkaansa.

Lue lisää

Vauhdikas mutta hintava tikku

Vauhdikas mutta hintava tikku

Usb-muistit ovat yleistyneet niin, että niitä voi ostaa jo suurin piirtein ruokakaupastakin. Joukosta erottuakseen usb-muistin onkin oltava todella poikkeava, mitä PNY Compact Attachéesta ei oikein voi sanoa.

Lue lisää

Pikkuriikkinen muistitikku

Pikkuriikkinen muistitikku

Verbatimin Micro Usb Drive -usb-muisti on hyvä esimerkki siitä, että pienuus ei ole aina tavoittelemisen arvoista.

Lue lisää

Nyeste

Tallenna tieto tikulle

Muutaman kympin hintaiselle muistitikulle mahtuu jo yhtä paljon tietoa kuin viidellekymmenelle cd-levylle. Uuden liitännän ansiosta myös tikkujen nopeus on moninkertaistunut.

Lue lisää

7 millissä 128 gigatavua

Adatan uuden usb-muistin paksuus on vain seitsemän millimetriä; silti nopeaan uutuustikkuun mahtuu dataa 128 gigatavua.

Lue lisää

Tehokasta ohjelmaa muistitikulle

Muistitikulle voidaan tallentaa tiedostojen lisäksi monenlaisia ohjelmia. Kerromme, kuinka kokoat matkalle mukaan työkalu­paketin, joka toimii missä tahansa Windows-tietokoneessa.

Lue lisää