KOM_FI_170903-NR18_C_Stortest_A3-print_Web

Tulosta julistekoossa

Kotikäyttöön tarkoitetulla suurtulostimella saa aikaan laadukkaita suurennoksia valokuvista. Testasimme viittä A3-koon tulostinta.

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Nykyisten kameroiden tarkkuus riittää myös huomattavasti suuremmille kuin tavallisille A4-kokoisille kuville. Suurkoon tulostimet ovat perinteisesti olleet raskaan sarjan toimistolaitteita, jotka ovat vaatineet runsaasti työpöytätilaa. Testiin valitut viisi suuressa koossa tulostavaa mustesuihkua mahtuvat kuitenkin hyvin myös kotikäyttäjän pöydälle.

Mukana on neljä tulostinta, joilla voi tulostaa myös A3+-kokoiselle arkille, joka on muutaman sentin A3-kokoa leveämpi ja korkeampi. Tällöin A3-koossa tulostettu valokuva on helpompi kehystää ilman, että kuvan reunat jäävät piiloon.

Testimallien hinnat vaihtelevat alle kahdestasadasta eurosta kuuteensataan euroon. Vertailun edullisimmat mallit ovat etupäässä toimistokäyttöön tarkoitettuja monitoimilaitteita. Hintahaitarin yläpäässä ovat puolestaan vaativan harrastajan kuvatulostimet. Lue oheisesta artikkelista, mikä laitteista sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.

Ehkä sinua kiinnostaa...