Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Tulosta julistekoossa

Kotikäyttöön tarkoitetulla suurtulostimella saa aikaan laadukkaita suurennoksia valokuvista. Testasimme viittä A3-koon tulostinta.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Nykyisten kameroiden tarkkuus riittää myös huomattavasti suuremmille kuin tavallisille A4-kokoisille kuville. Suurkoon tulostimet ovat perinteisesti olleet raskaan sarjan toimistolaitteita, jotka ovat vaatineet runsaasti työpöytätilaa. Testiin valitut viisi suuressa koossa tulostavaa mustesuihkua mahtuvat kuitenkin hyvin myös kotikäyttäjän pöydälle.

Mukana on neljä tulostinta, joilla voi tulostaa myös A3+-kokoiselle arkille, joka on muutaman sentin A3-kokoa leveämpi ja korkeampi. Tällöin A3-koossa tulostettu valokuva on helpompi kehystää ilman, että kuvan reunat jäävät piiloon.

Testimallien hinnat vaihtelevat alle kahdestasadasta eurosta kuuteensataan euroon. Vertailun edullisimmat mallit ovat etupäässä toimistokäyttöön tarkoitettuja monitoimilaitteita. Hintahaitarin yläpäässä ovat puolestaan vaativan harrastajan kuvatulostimet. Lue oheisesta artikkelista, mikä laitteista sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Mustesuihku vai laser?

Mustesuihku vai laser?

Tulostimen valinnassa kannattaa miettiä, mitä tulostaa ja kuinka paljon.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Säästä mustetta

VIPVIPSäästä mustetta

Keräsimme nipun säästövinkkejä, joilla musteesi riittävät pitempään.

Lue lisää

Nyeste

Tulostajan säästövinkit

Näillä kolmella vinkillä parannat patruunoiden hyötysuhdetta.

Lue lisää

Mustesuihku vai laser?

Tulostimen valinnassa kannattaa miettiä, mitä tulostaa ja kuinka paljon.

Lue lisää

Uusiako tulostin?

Selvitimme, milloin on aika vaihtaa vanha tulostin uuteen ja vikkelään malliin.

Lue lisää