Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Huippunopea mustesuihkutulostin

Lomond Evojet Office on uutta, patentoitua tulostuspäätekniikkaa hyödyntävä toimistotulostin, jossa tulostuspää pysyy paikallaan ja paperi liukuu alta.

Lomond Evojet Office -laitteen Memjet-tulostuspää pysyy paikallaan, kun taas perinteinen tulostuspää kulkee edestakaisin ja vaatii enemmän huoltoa. Muihin nykyisiin mustesuihkutulostimiin verrattuna Memjet-tulostuspäässä on 17 kertaa enemmän suuttimia ja sillä saavuttaa jopa 704 miljoonan pisaran sekuntinopeuden, jossa pisarakoko on vain 1 pikolitraa. Tämä edustaa pienintä pisaratilavuutta koko maailmassa.

Lomond Evojet Officelle ilmoitetaan markkinoiden suurin tulostusnopeus verrattuna muihin väritulostimiin. Värilliset tulosteet voidaan tulostaa tarkalla 1600 x 800 dpi:n resoluutiolla reunasta reunaan 60 arkin minuuttivauhdilla.

Laseriin ja muihin digitaalisiin tulostimiin verrattuna Evojet on kustannustehokas valinta, sillä yhdellä edullisella mustalla kasetilla tulostaa 7 191 arkkia ja värillisellä kasetilla 6 239 arkkia. Toisin kuin lasereissa, tulostus alkaa vain muutamassa sekunnissa.

Lomond Evojet Office sopii erityisesti vaativaan toimistotulostamiseen ja valokuvatulostukseen. Lisäksi laitteella voi tulostaa isolle valikoimalle eri tulostusmateriaaleja.

Lomond Evojet Office NPS60 maksaa 1 150 euroa. 50 millilitran mustekasetit maksavat viiden kasetin settinä 349 euroa. Laitetta tuo maahan CityPlus Oy.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Älä tuhlaa mustetta

VIPVIPÄlä tuhlaa mustetta

Muste on kallista ja sitä voi kulua myös turhaan. Lue, kuinka tulostin haaskaa mustetta.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Säästä mustetta

VIPVIPSäästä mustetta

Keräsimme nipun säästövinkkejä, joilla musteesi riittävät pitempään.

Lue lisää

Muste on halvinta väritulosteissa

Muste on halvinta väritulosteissa

Tulostimme lähes 20 000 A4-testiarkkia ja käytimme noin 70 laser- ja mustesäiliötä viidessä lasertulostimessa ja kuudessa mustesuihkussa.

Lue lisää

Nyeste

Säästä mustetta

Keräsimme nipun säästövinkkejä, joilla musteesi riittävät pitempään.

Lue lisää

Pelkistetty tankkitulostin

Tulostin on käyttökustannuksiltaan markkinoiden edullisin mutta toiminnoiltaan vajaa.

Lue lisää

Älä tuhlaa mustetta

Muste on kallista ja sitä voi kulua myös turhaan. Lue, kuinka tulostin haaskaa mustetta.

Lue lisää