Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Mitä tulostaminen maksaa

Testasimme erilaisia tulostimia 60 euroa maksavasta laitteesta aina 400 euron tulostimeen. Hintaero oli sivuhinnoissa lähes 20 senttiä.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Vertailun tulokset eivät tietenkään päde muihin kuin testattuihin laitteisiin. Vertailusta käy kuitenkin selväksi se tärkeä havainto, että halpa laite voi tulla käytössä yllättävän kalliiksi. Esimerkiksi mustesuihkutulostimen uusi patruunasetti saattaa maksaa lähes saman kuin uusi laite. Lisäksi sivuhinta kirpaisee, kun patruunan kapasiteetti on kovin vaatimaton.

Tulostimme lähes 20 000 A4-testiarkkia ja käytimme 11:ssä eri tulostimessa yhteensä noin 70 laser- ja mustesäiliötä. Lasertulostimia oli testissä mukana viisi ja mustesuihkuja kuusi.

Testissä oli kiinnostavaa havaita, että noin 300 euron laserilla tuli sivuhinnaksi vähän yli 20 senttiä, kun sivuhinta vastaavan hintaluokan mustesuihkulla oli vain noin viisi senttiä.

Lue testiartikkeli ja katso vauhdikas video kuuden päivän tulostamisesta.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Mustesuihku vai laser?

Mustesuihku vai laser?

Tulostimen valinnassa kannattaa miettiä, mitä tulostaa ja kuinka paljon.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Värilaserit vertailussa

VIPVIPVärilaserit vertailussa

Vertailussa alle 300 euron värilasertulostimet kotiin ja kotikonttoriin.

Lue lisää

Nyeste

Tulostajan säästövinkit

Näillä kolmella vinkillä parannat patruunoiden hyötysuhdetta.

Lue lisää

Mustesuihku vai laser?

Tulostimen valinnassa kannattaa miettiä, mitä tulostaa ja kuinka paljon.

Lue lisää

Uusiako tulostin?

Selvitimme, milloin on aika vaihtaa vanha tulostin uuteen ja vikkelään malliin.

Lue lisää