Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Luo komeita kollaaseja

Ota käyttöön uusi työkalu, jolla luot komeita kollaaseja parhaista kuvistasi. Valmiin kollaasin voit tulostaa ja ripustaa seinälle tai antaa vaikka lahjaksi.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Collagerator on helppokäyttöinen ohjelma, jolla teet näyttäviä kollaaseja kuvistasi. Ohjelma luo kollaasin lähes automaattisesti, sillä voit käyttää apuna valmiita malleja ja halutessasi muokata kollaasia säätämällä asetuksia.

Kollaasin teko ei vaadi juuri muuta kuin muutaman hiiren napsautuksen ja lopputuloksena syntyneen kollaasin voit tallentaa.

Ohjelmassa ei ole omaa tulostustoimintoa, mutta voit käyttää ohjelman vientitoimintoa ja tallentaa kollaasin kuvana. Kuvan voit edelleen tulostaa esimerkiksi suoraan Resurssienhallinnan kautta.

Oheisessa artikkelissa neuvotaan, miten teet kuvakollaasin ja tallennat sen. Lisäksi artikkelissa käydään läpi ohjelman tärkeimmät asetukset, jotta voit muokata kollaasia haluamallasi tavalla.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Mustesuihku vai laser?

Mustesuihku vai laser?

Tulostimen valinnassa kannattaa miettiä, mitä tulostaa ja kuinka paljon.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tulostajan säästövinkit

VIPVIPTulostajan säästövinkit

Näillä kolmella vinkillä parannat patruunoiden hyötysuhdetta.

Lue lisää

Nyeste

Tulostajan säästövinkit

Näillä kolmella vinkillä parannat patruunoiden hyötysuhdetta.

Lue lisää

Mustesuihku vai laser?

Tulostimen valinnassa kannattaa miettiä, mitä tulostaa ja kuinka paljon.

Lue lisää

Uusiako tulostin?

Selvitimme, milloin on aika vaihtaa vanha tulostin uuteen ja vikkelään malliin.

Lue lisää