Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Testi: Värilasertulostimet

Värilasertulostimen saa jo alle 300 eurolla ja tulostusjälki on huippuluokkaa. Testasimme 8 värilaseria.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Värilasertulostimella voi saada aikaan näyttävää jälkeä nopeasti ja edullisesti. Kahdeksan tulostimen vertailu paljasti kuitenkin yllättävän suuria eroja laitteiden kuvanlaadussa.

Lasertulostimilla on monia vahvuuksia mustesuihkutekniikkaan verrattuna. Teksti- ja grafiikkasivuja tulostettaessa lasertulostin valmistaa erittäin laadukasta jälkeä ilman hintavia erikoispapereita. Käyttökustannukset tulevat myös väriaineiden osalta selvästi mustesuihkumalleja edullisemmiksi.

Vertailun värilaserit eivät tuottaneet yllätyksiä tekstitulosteiden osalta. Tulostusjälki oli kaikissa tapauksissa terävyydeltään moitteetonta pienimpiäkin kirjainkokoja käytettäessä. Vähäisiä laatueroja saattoi löytää vain tutkimalla tulosteita suurennuslasin avulla.

Väritulosteiden kohdalla erot olivat näkyvämpiä. Laadukkaimmilla malleilla grafiikkasivut tulostuivat terävinä ja sävykkäinä. Muutamilla tulostimilla paljastui kuitenkin ongelmia muun muassa liukusävyjen toistossa sekä väripintojen tasaisuudessa.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Langattomat monitoimilaitteet

VIPVIPLangattomat monitoimilaitteet

KotiMikron suurtestissä on kuusi langattomalla verkkoliitännällä varustettua monitoimilaitetta.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Värilaserit vertailussa

VIPVIPVärilaserit vertailussa

Vertailussa alle 300 euron värilasertulostimet kotiin ja kotikonttoriin.

Lue lisää

Kauniita värejä lasertulostimella

Kauniita värejä lasertulostimella

Jos tarvitaan nopeaa väritulostinta, valinta on väistämättä lasertulostin. Testattu Konica Minoltan malli on monien lasereiden tavoin raskas ja isokokoinen.

Lue lisää

Nyeste

Värilaserit vertailussa

Vertailussa alle 300 euron värilasertulostimet kotiin ja kotikonttoriin.

Lue lisää

Langattomat monitoimilaitteet

KotiMikron suurtestissä on kuusi langattomalla verkkoliitännällä varustettua monitoimilaitetta.

Lue lisää

Vertailussa mustavalkolaserit

Otimme vertailuun kuusi kompaktia kotikonttorin työjuhtaa.

Lue lisää