Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Johdotonta vapautta tulostamiseen

KotiMikro testasi kuutta monitoimilaitetta, joita voidaan käyttää langattomassa lähiverkossa myös älypuhelimilla ja taulutietokoneilla.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Otimme vertailuun kuusi langattomalla verkkoliitännällä varustettua mallia. Joukossa on mukana neljä mustesuihkutekniikkaan perustuvaa laitetta ja kaksi lasermonitoimilaitetta. Kummallakin tekniikalla on omat etunsa.

Kaikkia vertailun monitoimilaitteita voidaan käyttää langattomassa lähiverkossa myös älypuhelimilla ja taulutietokoneilla.

Testikuusikko osoittautui monilta osin varsin tasaväkiseksi. Sekä laitteiden tulostuslaatu että varustelutaso ovat pääosin hyvää luokkaa. Myös nopeuserot jäivät verraten pieniksi.

Lataa oheinen artikkeli ja lue, kuinka kuusi tehokasta kodin ja konttorin yleiskonetta pärjäsivät keskinäisessä vertailussa.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Kauniita värejä lasertulostimella

Kauniita värejä lasertulostimella

Jos tarvitaan nopeaa väritulostinta, valinta on väistämättä lasertulostin. Testattu Konica Minoltan malli on monien lasereiden tavoin raskas ja isokokoinen.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Testi: Värilasertulostimet

VIPVIPTesti: Värilasertulostimet

Värilasertulostimen saa jo alle 300 eurolla ja tulostusjälki on huippuluokkaa. Testasimme 8 värilaseria.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Vertailussa mustavalkolaserit

VIPVIPVertailussa mustavalkolaserit

Otimme vertailuun kuusi kompaktia kotikonttorin työjuhtaa.

Lue lisää

Nyeste

Värilaserit vertailussa

Vertailussa alle 300 euron värilasertulostimet kotiin ja kotikonttoriin.

Lue lisää

Langattomat monitoimilaitteet

KotiMikron suurtestissä on kuusi langattomalla verkkoliitännällä varustettua monitoimilaitetta.

Lue lisää

Vertailussa mustavalkolaserit

Otimme vertailuun kuusi kompaktia kotikonttorin työjuhtaa.

Lue lisää