Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


TomTom teki urheilukellon

Navigaattoreistaan tunnetulta TomTomilta tulee kesällä juoksijoille suunnattu TomTom Runner -urheilukello ja pyöräilijöille ja uimareille lisäominaisuuksia tarjoava TomTom Multi-Sport -kello.

Kelloissa on koko ruutua hyödyntävät harjoitustyökalut sekä yhden painikkeen hallintajärjestelmä. Toisin kuin monissa urheilukelloissa, TomTom Runnerin ja Multi-Sportin käyttäjä voi yhtä painiketta käyttämällä liikkua valikoissa sivuille, ylös ja alas, sekä hallita kellon toimintoja ja saada tarvittavat tiedot nähtäville. Käyttö onnistuu myös hansikkaita käytettäessä. TomTom Multi-Sport -mallin mukana tulee pidike, jolla kellon saa kiinni polkupyörään.

”Useimmat markkinoilla olevat gps-rannekellot ovat liian isokokoisia ja hankalia käytettäväksi harjoittelun aikana”, kommentoi Jukka Alhonen Suomen TomTomilta.

”Aivan kuten olemme suunnitelleet helppokäyttöisiä navigaattoreita, jotka ovat muuttaneet ihmisten tapoja liikkua paikasta toiseen, olemme luoneet malliston huippuohuita gps-urheilukelloja, jotka ovat entistä mukavampia ja helpompia käyttää. Juoksijat ja useita lajeja harjoittavat urheilijat voivat seurata suorituksiaan pelkällä nopealla vilkaisulla, joka auttaa heitä urheilutavoitteidensa saavuttamisessa.”

Vain 11,5 millimetrin ohuinen kello sopii sekä miehille että naisille ranteen koosta riippumatta. Kellon lasipinta on suojattu naarmuja ja iskuja vastaan. Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Akun luvataan kestävän gps-käytössä 10 tuntia. Kellon paikannus on tarkkaa, koska kello käyttää sekä gps- että glonass-paikannusjärjestelmiä.

TomTom Runner ja TomTom Multi-Sport tulevat saataville kesän 2013 aikana. Laitteiden kuluttajahinnat vahvistetaan myöhemmin.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Päivitä kiintolevy

VIPVIPPäivitä kiintolevy

Kiintolevyn vaihtaminen uuteen on helppo tapa päivittää, jos tila loppuu kesken tai kone hidastelee.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää