tomtomrunnermultisport

TomTom teki urheilukellon

Navigaattoreistaan tunnetulta TomTomilta tulee kesällä juoksijoille suunnattu TomTom Runner -urheilukello ja pyöräilijöille ja uimareille lisäominaisuuksia tarjoava TomTom Multi-Sport -kello.

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kelloissa on koko ruutua hyödyntävät harjoitustyökalut sekä yhden painikkeen hallintajärjestelmä. Toisin kuin monissa urheilukelloissa, TomTom Runnerin ja Multi-Sportin käyttäjä voi yhtä painiketta käyttämällä liikkua valikoissa sivuille, ylös ja alas, sekä hallita kellon toimintoja ja saada tarvittavat tiedot nähtäville. Käyttö onnistuu myös hansikkaita käytettäessä. TomTom Multi-Sport -mallin mukana tulee pidike, jolla kellon saa kiinni polkupyörään.

”Useimmat markkinoilla olevat gps-rannekellot ovat liian isokokoisia ja hankalia käytettäväksi harjoittelun aikana”, kommentoi Jukka Alhonen Suomen TomTomilta.

”Aivan kuten olemme suunnitelleet helppokäyttöisiä navigaattoreita, jotka ovat muuttaneet ihmisten tapoja liikkua paikasta toiseen, olemme luoneet malliston huippuohuita gps-urheilukelloja, jotka ovat entistä mukavampia ja helpompia käyttää. Juoksijat ja useita lajeja harjoittavat urheilijat voivat seurata suorituksiaan pelkällä nopealla vilkaisulla, joka auttaa heitä urheilutavoitteidensa saavuttamisessa.”

Vain 11,5 millimetrin ohuinen kello sopii sekä miehille että naisille ranteen koosta riippumatta. Kellon lasipinta on suojattu naarmuja ja iskuja vastaan. Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Akun luvataan kestävän gps-käytössä 10 tuntia. Kellon paikannus on tarkkaa, koska kello käyttää sekä gps- että glonass-paikannusjärjestelmiä.

TomTom Runner ja TomTom Multi-Sport tulevat saataville kesän 2013 aikana. Laitteiden kuluttajahinnat vahvistetaan myöhemmin.

Ehkä sinua kiinnostaa...