garmin.jpg

Tiedota reitistäsi yhteisöpalveluun

Garmin nüvi 1690 -autonavigaattori tarjoaa käyttäjilleen trendikkäitä yhteisöpalveluita. Niihin kuuluu muun muassa mahdollisuus seurata ystäviä gps:n ja Facebookin kautta, ja ystävien voi antaa seurata itseään reaaliaikaisesti. Itsensä voi kuitenkin tehdä näkymättömäksi palvelussa.

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Navigaattori sisältää sim-kortin ja pystyy sen ansiosta lataamaan ja lähettämään tietoa puhelinverkon kautta. Kaverien jäljittämisen lisäksi laitteella voi etsiä nopeasti reitin kahden navigaattorin välillä, jos pitää esimerkiksi valita sopiva kohtaamispaikka.

Nüvi 1690 on ensimmäinen Nüvi-malliston navigaattori, jonka ominaisuuksiin uudet, Garmin nüLink! -nettipalvelut kuuluvat. Niitä ovat muun muassa lentoaikataulut sekä puhelinluettelo, ja Googlen avulla voi hankkia lisätietoja kohteesta. Lisäksi laite hakee tuoreet liikennetiedot ja näyttää muun muassa lähimmät kaupat, nähtävyydet ja ravintolat.

Datapalvelu toimii 16 Euroopan maassa Suomi mukaan lukien. Laitteeseen sisältyy vuoden maksuton yhteys palveluihin peittoalueella. Garmin nüvi 1690 maksaa noin 350 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...