Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Testissä Leitz Multi-Case tietoturvakotelo: Suojaa iPad kolhuilta ja uteliailta

Tablet-tietokone kulkee kannettavaa tietokonetta kevyemmin mukana, mutta iso kosketusnäyttö on arka naarmuuntumiselle. Usein tabletin kumppaniksi hankitaankin suojakotelo. Leitzin uutuuskotelo suojaa myös uteliailta katseilta.

Leitzin varta vasten iPad Airille suunnittelema kotelo on rakenteeltaan kuin kirja. Saranoitu kansi on helppo avata ja iPad sujahtaa jykevästi paikoilleen. Laite istuu kotelossa varsin tiukasti, mutta tarvittaessa sen saa nopeasti irti kotelosta. Se ei ole tosin usein tarpeen, sillä kotelossa on aukot liitännöille ja painikkeille ja hienona oivalluksena myös iPadiin mahdollisesti hankittu Smart Cover -kansi voi olla paikallaan kotelossa.

Kiiltävän muovinen kotelo on vankkarakenteinen ja varsin kevyt, mutta iPad tuntuu kuitenkin kotelossa painavammalta, minkä huomaa jos laite on käsissä pitkään. Onneksi kotelossa on myös takakannesta avattava pöytäteline, joka pitää iPadin pystyssä tai vaakasuorassa asennossa.

Kansi on sisältä vuorattu kankaalla, joten iPadin takakansi säilyy siistinä. Näytön suojana on pieniä kolhuja kestävä muovi. Kotelon erikoisuus on näytön suojaan integroitu kalvo. Se on suunniteltu estämään uteliaita vilkuilemaan iPadin näyttöä. Viereltä katsoessa näyttö tummenee niin, ettei esimerkiksi junassa vieressä istuva näe lukea iPadin näytöltä esimerkiksi sähköposteja.

Suoraan edestä katsottaessa näyttö näyttää kirkkaalta, mutta muovi samentaa hieman näyttöä. Pitkiä tekstejä lukiessa kannattaakin avata suojakansi. Kosketuksen herkkyyteen suoja ei onneksi vaikuta, zoomaukset ja muut sormieleet toimivat sulavasti.

Kaupoissa on kestävämpiä ja kevyempiä suojakoteloita, mutta jos käyttää iPadia paljon julkisilla paikoilla, Leitzin suojakalvo suojaa hyvin uteliailta katseilta. Siitä on hyötyä varsinkin jos hoitaa pankkiasioita ja kirjoittelee sähköposteja.


KotiMikro testaa: Leitz Multi-Case tietoturvakoteloMonipuolinen suojakotelo iPadille

+ Suojaa näytön uteliaiden katseilta

+ Suojaa koko iPadin naarmuuntumiselta

+ Kääntyvä pöytäteline kotelon takana

+ Ei vaikeuta kosketusnäytön käyttöä

Suojakalvo samentaa näyttöä hieman

Tekee iPadista painavamman

Mitat
(korkeus x leveys x paksuus):
244 mm x 176 mm x 17 mm
Paino: 230 g

Lisätietoja: Leitz

Hinta: 79,90 €TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää