Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Taskutulostin puhelimen kaveriksi

Otamme nykyään enemmän kuvia kuin koskaan ja tallennamme suuria määriä digikuvia älypuhelimille, muistikorteille ja tietokoneille. Joskus voi kuitenkin olla mukava saada kuva muistoksi paperille.

Kun olet ottanut kuvan matkapuhelimella, voit luoda bluetooth- tai nfc-yhteyden LG:n taskutulostimeen ja tulostaa kuvan heti.


LG:n uusi kannettava Pocket Photo tulostaa värikuvan yhtä nopeasti ja helposti kuin Polaroid-kamera, 40 sekunnissa – juuri lompakkoon sopivassa 50 x 76 millimetrin koossa.

LG Pocket Photo painaa vain 212 grammaa, ja mitoiltaan laite on 72,4 x 120,9 x 24,0 mm, joten se kulkee helposti mukana povitaskussa tai käsilaukussa. Tulostukseen ei tarvita värikasettia, vaan kuvat tulostetaan erityiselle Zink photo paper 2.0 -valokuvapaperille, jonka rgb-värejä sisältävät kiteet saavat värinsä Pocket Photon mikropolttimella. Tulokseksi luvataan huippulaatuisia värikuvia, joiden tarkkuus on 640 x 1224 pikseliä.


LG Pocket Photo käyttää bluetooth-tekniikkaa kuvien vastaanottamiseen, joten älypuhelimelta tulostaminen käy kätevästi ilman johtoja. Tulostin tukee myös nfc-yhteyksiä. Lisäksi Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille on saatavana ilmainen Pocket Photo -sovellus, jolla kuvia voi muokata älypuhelimessa ennen tulostusta. Sovelluksessa käyttää erilaisia suodattimia, luoda kollaaseja, lisätä kehyksiä ja erilaisia efektejä tai tehdä mallien avulla kiitos-, onnittelu- tai kutsukortteja. Sovelluksen avulla voi myös luoda helposti qr-koodeja, joilla kuviin voi liittää erilaisia tietoja, kuten verkkosivujen osoitteita, päivämääriä ja osoitteita.

LG Pocket Photon suositushinta on 179 euroa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Päivitä kiintolevy

VIPVIPPäivitä kiintolevy

Kiintolevyn vaihtaminen uuteen on helppo tapa päivittää, jos tila loppuu kesken tai kone hidastelee.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää