Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Wisky-tabletissa on huippunäyttö, Intel-suoritin ja Windows

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store on aloittanut Windows 8.1 -käyttöjärjestelmään perustuvien Wisky-tablettilaitteiden maahantuonnin.

Wisky-tableteissa on neliytiminen Intel Atom Z3735 -suoritin ja täysverinen Microsoft Windows 8.1 -käyttöjärjestelmä, jotka takaavat yhteensopivuuden kaikkien yritysohjelmistojen ja pilvipalvelujen kanssa.

Windows 8.1 with Bing sopii erinomaisesti työskentelyyn ja hauskanpitoon. Aloitusnäytön voi muokata haluamakseen, jolloin tablettilaitteella voi kuluttaa vähemmän aikaa hakemiseen ja enemmän tekemiseen. Käyttöjärjestelmän voi myös tarvittaessa päivittää maksulliseen Professional-versioon. Sillä voi helposti muodostaa yhteyden yritysverkkoihin, hallita ja käyttää eri laitteita, salata tietoja ja paljon muuta.

Wisky-tablettilaitteet sopivat myös kaikenlaiseen visuaaliseen työhön ja viihteeseen. Wisky 3G068I:ssä on huipputarkka ja laadukas 9,7 tuuman IPS-monikosketusnäyttö 2 048 x 1 536 pisteen tarkkuudella. Jimm’sin mukaan näyttö mahdollistaa tajunnan räjäyttävän visuaalisen kokemuksen olipa sitten kyse valokuvista, videoista, bisnesesityksestä tai peleistä. Lisäksi HDMI-liitännän sekä langattomien Miracast- ja WiDi-tekniikoiden avulla visuaalinen kokemus on helppo siirtää isompiin näyttöihin tai valkokankaalle.

Wisky on vikkelä ja hyvin varustautunut


Wisky-tablettilaitteissa on 2 gigatavun keskusmuisti ja 16 gigatavun tallennustila. Ne riittävät moneen käyttöön ja tallennustilaa voi laajentaa vaikkapa Windowsin mukana tulevalla 15 gigatavun OneDrive -verkkotallennuspalvelulla tai edullisilla erikseen hankittavilla micro-SD-muistikorteilla.

Wisky-tablettilaitteissa on myös monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Langaton 300 megabitin nopeudella toimiva lähiverkkoyhteys mahdollistaa nopean nettiyhteyden kotona, toimistossa tai julkisten yhteyspisteiden kautta. Tablettilaitteissa on myös 3G-mobiiliverkkoyhteys 21 megabitin enimmäisnopeudella. Langaton Bluetooth 4.0 -lähiyhteys ja USB-liitäntä mahdollistavat monipuolisesti erilaisten laitteiden yhdistämisen.

Wisky 3G068I ja Wisky 3G062I ovat saatavana välittömästi 219 ja 179 euron kuluttajahinnoin. Wisky 3G062I on muuten ominaisuuksiltaan 3G068I:n kaltainen, mutta sen näyttö on kooltaan 7,85 tuumaa.

Wisky-tablettilaitteiden mukana on rajoitetun ajan Microsoft Office 365 -toimistosovelluksen yhden vuoden tilaus veloituksetta (arvo 60 euroa).TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Kytke toinen näyttö tietokoneeseen

VIPVIPKytke toinen näyttö tietokoneeseen

Kasvata työpöytääsi ja asenna tietokoneeseesi toinen näyttö.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää