Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Surfacen seuraava sukupolvi

Microsoftin Surface-tablettiperhe kasvaa. Kaksi uutta Surface-mallia, Surface 2 ja Surface Pro 2, sekä laajennettu valikoima Surface-oheislaitteita tulee myyntiin 22.10.2013 sekä jälleenmyyjien että Microsoft Storen kautta.

Uudet Surface-laitteet ovat ennakkomyynnissä Microsoft Storessa ja jälleenmyyjät aloittavat oman ennakkomyyntinsä lähiaikoina. Suomi on yksi ensimmäisistä 22 markkina-alueesta, joihin uudet Surfacet tulevat myyntiin.

Sekä Surface 2 että Surface Pro 2 saavat paljon uusia ja parannettuja ominaisuuksia. Laitteet ovat tehokkaampia, akku kestää pidempään, näyttö on kirkkaampi ja kamerat ovat tarkempia. Jopa laitteiden sisäänrakennettu jalusta on päivitetty – katselukulman voi nyt valita kahdesta asennosta. Microsoftin mukaan uudet Surfacet tekevätkin työskentelystä ja viihdekäytöstä entistäkin monipuolisempaa ja nautittavampaa.

Jotta uusista laitteista olisi helppo saada kaikki hyöty irti, tarjoaa Microsoft uuden Surfacen ostajalle vuodeksi ilmaiset Skype-puhelut lankaverkkoihin 60 maassa, 200 gigatavun ilmaisen tallennustilan SkyDrive-palvelussa kahdeksi vuodeksi sekä rajoittamattoman pääsyn Skype WiFi -hotspotteihin vuodeksi.

Surface 2 – markkinoiden monipuolisin tabletti

Surface 2:n kerrotaan olevan markkinoiden monipuolisin tabletti henkilökohtaiseen käyttöön. Se tarjoaa kaikki viihde- ja peliominaisuudet, joita tabletilta voi odottaa ja lisäksi sillä saa sujuvasti hoidettua arjen tehtävät. Laitteessa on Nvidia Tegra 4 -prosessori, jonka ansiosta sovellukset pyörivät nopeammin ja samalla akkukesto on kasvanut jopa 10 tuntiin videotoistotilassa. Teräväpiirtoinen 10,6 tuuman ClearType Full HD -näyttö on omiaan varsinkin viihdekäyttöön. Laitteen usb-portti on päivitetty usb 3.0 -versioon. Etukameran resoluutio on nyt 3,5 ja takakameran 5 megapikseliä. Molemmilla kameroilla pystyy tallentamaan täyden teräväpiirron tarkkuudella videoita ja niiden hämäräkuvaus on aiempaa terävämpää. Uusien ominaisuuksien lisäksi Surface 2 on edeltäjäänsä kevyempi ja ohuempi.

Surface 2 toimitetaan uudistuneella Windows RT 8.1 -käyttöjärjestelmällä. Päivitys parantaa merkittävästi mukauttamismahdollisuuksia, hakutoimintoa, ohjelmien moniajoa sekä sovellusten ja pilvipalvelujen hyödyntämistä.

Laitteessa on esiasennettu Microsoft Office 2013 RT ja 8.1-päivityksen myötä tuleva Outlook RT -sähköpostiohjelma. Surface 2 on saatavilla 32 ja 64 gigatavun muistilla ja sen suositushinta on alkaen 449 €.

Surface Pro 2 – tabletti tietokoneen suorituskyvyllä

Kuten edeltäjänsä Surface Pro, uusi Surface Pro 2 on täysiverinen kannettavan tietokoneen korvaaja. Laitteella voi käyttää käytännössä kaikkia Windows-ohjelmistoja kuten esimerkiksi Microsoft Officea. Surface Pro 2 tarjoaa yhdessä paketissa tabletin yksinkertaisuuden ja liikuteltavuuden sekä kannettavan tietokoneen tehon ja joustavuuden. Laitteessa on neljännen sukupolven Intel Core i5 -prosessori. Uusi prosessori yhdistettynä muihin parannuksiin tekevät siitä erittäin tehokkaan, mutta samalla energiapihin – akkukesto on 75 prosenttia parempi kuin Surface Pron.

Surface Pro 2 tulee saataville 64, 128, 256 ja 512 gigatavun kokoonpanoilla. Suositushinnat alkavat 909 eurosta.

Uudet Surfacet saavat seurakseen myös uudet oheislaitteet, joihin kuuluu muun muassa uudelle Surfacelle räätälöity erikoisjulkaisu Arc Touch -hiirestä. Hiiri yhdistyy laitteeseen bluetoothin avulla, joten usb-portti jää vapaaksi muuhun käyttöön.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää