Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Surface Pro on täällä

Microsoftin Windows-tablet Surface Pro on Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmälle suunniteltu täysiverinen Windows 8 -tietokone, joka näyttää, tuntuu ja käyttäytyy kuin tablet-pc.

Surface Pro sisältää Intel Core i5 -suorittimen ja vastaa täysimittaista Windows 8 -kannettavaa tabletin ominaisuuksilla. Surface-kynällä käyttäjä voi kirjoittaa ja piirtää käsin. Surface Prolla voi valmistajan mukaan tehdä käytännössä kaiken, mitä yleisesti on totuttu tekemään pc:llä, tietoturvaa unohtamatta.


Microsoft Surface Pro on myynnissä Gigantti- ja Verkkokauppa.com-myymälöissä sekä Microsoft Store -verkkokaupassa. Surface Pro on saatavana 64 gigatavun ja 128 gigatavun muistilla, josta järjestelmäohjelmisto varaa osan. Suositetut vähittäismyyntihinnat ovat 879 euroa 64 gigatavun mallille ja 979 euroa 128 gigatavun mallille.

Laitteen lisäksi on mahdollisuus hankkia joukko lisävarusteita, kuten eri väreissä saatava, ohut ja roiskeenkestävä Touch Cover sekä markkinoiden ohuimmaksi kehuttu näppäimistö Type Cover. Lisäksi saatavana on hd av- ja vga-sovittimet ja Wedge Touch Mouse Surface Edition -hiiri.

Surface RT:n herättämän kiinnostuksen jälkeen Surface Prota on todella odotettu innolla”, Windows-liiketoimintajohtaja Tom Toivonen sanoo. ”Odotukset ovat korkealla, ja olemme iloisia, että Surface Pro saapuu nyt Suomeen. Uskomme täydellisillä kannettavan tietokoneen ominaisuuksilla varustetun Surface Pron houkuttavan ja koukuttavan erityisesti liikkuvaa työtä tekeviä ihmisiä.”

Surface-laiteperhe tarjoaa tutun Windows-käyttökokemuksen, jonka avulla ihmiset voivat työskennellä helpommin, pelata tosissaan ja olla yhteydessä itselleen tärkeisiin ihmisiin. Siirtymisen viihteen ja luovan työskentelyn välillä luvataan käyvän Surfacella saumattomasti. Kevyen, mutta kestävän kuoren sekä sisäänrakennetun jalustan ja integroidun suojan myötä käyttäjä voi olla tehokas paikasta riippumatta. Täysimittainen usb-portti ja micro-sdxc-korttipaikka tallennustilan lisäämiseksi sekä 16:9-kuvasuhteen hd-laajakuvanäyttö täydentvät laitteen ominaisuuksia sisällön kuluttamiseen, tuottamiseen ja jakamiseen.
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Päivitä kiintolevy

VIPVIPPäivitä kiintolevy

Kiintolevyn vaihtaminen uuteen on helppo tapa päivittää, jos tila loppuu kesken tai kone hidastelee.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää