Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Samsungin kuumat uutuudet

CES 2016: Samsungin lehdistötilaisuus käynnistyi mahtavalla valo- ja äänishowlla Las Vegasin Mandalay Bay -hotellissa, kun yhtiön uutuustuotteet tuotiin näyttävästi messulauteille.

Samsung on jättiyhtiö, jonka uutuusvalikoimaan kuuluu niin älykellot kuin älykkäät pesukoneet. KotiMikro-lasien läpi katse kohdistui erityisesti Samsungin uuteen SUHD-älytelevisiomallistoon, Gear S2 Classic -älykellon uusiin malleihin ja lupaavalta vaikuttavaan TabPro S -hybriditablettiin.

Huipputarkkaa tv-kuvaa
Samsungin 2016 SUHD TV -mallisto käsittää tyylikkään kaarevasti muotoiltuja huipputarkalla 4K-kuvalla varustettuja luksustelevisioita neljässä kokoluokassa alkaen 49-tuumaisesta aina 88-tuumaiseen saakka. Uusista televisioista tekee erityisen kiinnostavan niiden päivitetty Smart tv -toiminto. Se tunnistaa nyt automaattisesti televisioon yhdistetyt laitteet ja samalla Samsungin Smart Control -kaukosäätimellä voi ohjata televisioon kytkettyjä laitteita.

Ruusukultaa ja platinaa
Samsung lanseerasi Gear S2 -kellon viime syksynä kahtena eri mallina: Gear S2 ja Gear S2 Classic. Nyt Samsung esittelee kaksi uutta versiota Gear S2 Classic -mallista. Toinen on 18 karaatin kultapinnoitteella ja toisessa on platinapäällyste. Gear S2 Classic on saatavilla helmikuussa ruusukultaisella kehyksellä ja norsunluunvalkoisella nahkarannekkeella sekä platinakehyksellä ja mustalla nahkahihnalla. Kellon suositushinta on 529 euroa.

Hybridi-tabletti Windows 10:llä
Samsung Galaxy TabPro S on todellinen premium-luokan taulutietokone. Laite on ensimmäinen nopeaa LTE 6 -luokiteltua yhteyttä tukeva ja super amoled -näytöllä varustettu Windows-tabletti. Monikosketustuella varustettu 12-tuumainen ja 2 160 x 1 440 pikselin näyttö lupaa erinomaisen kontrastin ja luonnollisen värintoiston. Entistä nopeampi pikalataustoiminto lataa laitteen täyteen vain 2,5 tunnissa ja akun ilmoitetaan kestävän 10,5 tuntia tavanomaista käyttöä yhdellä latauksella. Tabletin mukana tulee täysikokoinen näppäimistö, joka helpottaa laitteen käyttöä entisestään.
KotiMikro raportoi CES 2016 -messuilta


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Langattoman teknologian tutkimus ja kehitys vyöryy eteenpäin – ja sinä voit hypätä trendin aallonharjalle.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Korjaa Windows

VIPVIPKorjaa Windows

Ota käyttöön hyödyllinen työkalu, joka auttaa korjaamaan koko joukon virheitä, joita järjestelmässä käytön myötä syntyy.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää