CES2016-Samsung1

Samsungin kuumat uutuudet

CES 2016: Samsungin lehdistötilaisuus käynnistyi mahtavalla valo- ja äänishowlla Las Vegasin Mandalay Bay -hotellissa, kun yhtiön uutuustuotteet tuotiin näyttävästi messulauteille.

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Samsung on jättiyhtiö, jonka uutuusvalikoimaan kuuluu niin älykellot kuin älykkäät pesukoneet. KotiMikro-lasien läpi katse kohdistui erityisesti Samsungin uuteen SUHD-älytelevisiomallistoon, Gear S2 Classic -älykellon uusiin malleihin ja lupaavalta vaikuttavaan TabPro S -hybriditablettiin.

Huipputarkkaa tv-kuvaa Samsungin 2016 SUHD TV -mallisto käsittää tyylikkään kaarevasti muotoiltuja huipputarkalla 4K-kuvalla varustettuja luksustelevisioita neljässä kokoluokassa alkaen 49-tuumaisesta aina 88-tuumaiseen saakka. Uusista televisioista tekee erityisen kiinnostavan niiden päivitetty Smart tv -toiminto. Se tunnistaa nyt automaattisesti televisioon yhdistetyt laitteet ja samalla Samsungin Smart Control -kaukosäätimellä voi ohjata televisioon kytkettyjä laitteita.

Ruusukultaa ja platinaa Samsung lanseerasi Gear S2 -kellon viime syksynä kahtena eri mallina: Gear S2 ja Gear S2 Classic. Nyt Samsung esittelee kaksi uutta versiota Gear S2 Classic -mallista. Toinen on 18 karaatin kultapinnoitteella ja toisessa on platinapäällyste. Gear S2 Classic on saatavilla helmikuussa ruusukultaisella kehyksellä ja norsunluunvalkoisella nahkarannekkeella sekä platinakehyksellä ja mustalla nahkahihnalla. Kellon suositushinta on 529 euroa.

Hybridi-tabletti Windows 10:llä Samsung Galaxy TabPro S on todellinen premium-luokan taulutietokone. Laite on ensimmäinen nopeaa LTE 6 -luokiteltua yhteyttä tukeva ja super amoled -näytöllä varustettu Windows-tabletti. Monikosketustuella varustettu 12-tuumainen ja 2 160 x 1 440 pikselin näyttö lupaa erinomaisen kontrastin ja luonnollisen värintoiston. Entistä nopeampi pikalataustoiminto lataa laitteen täyteen vain 2,5 tunnissa ja akun ilmoitetaan kestävän 10,5 tuntia tavanomaista käyttöä yhdellä latauksella. Tabletin mukana tulee täysikokoinen näppäimistö, joka helpottaa laitteen käyttöä entisestään.

Ehkä sinua kiinnostaa...