Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Säästä reilusti tulostuskuluissa

Edullinen mustesuihkutulostin voi tulla kalliiksi, sillä uusien väripatruunoiden ostaminen käy pahasti kukkarolle. Kerromme keinot, joilla musteen saa riittämään pidempään.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Tarjoamme monenmoisia vinkkejä helpoista monimutkaisempiin, ja nikseillä voi vähentää tulostuskuluja jopa kolmannekseen.

Hankimme tarkkuusvaa’an ja keräsimme paljon hyviä ideoita, jotta pääsisimme toden teolla testaamaan tulostimien musteen säästämistä. Jotkut tulokset pääsivät yllättämään, kun taas osa testeistä sujui ennakoidusti. Hämmästelimme esimerkiksi sitä, kuinka paljon mustetta kuluu hukkaan suuttimien puhdistuksessa sekä kuinka merkittävä on vedoslaadun ja tavallisen tulosteen kustannusten ero. Saimme kerättyä kokoon paljon hyviä vinkkejä ja täsmällistä tietoa siitä, mihin kannattaa satsata, kun tulostaminen on päivittäistä. Monet nikseistä kelpaavat kaikille tulostintyypeille, mutta osa on suunnattu vain mustesuihkutulostimille, sillä ne ovat yksityiskäytössä kaikkein yleisimpiä. Vinkkien avulla saa säästettyä selvää rahaa, olipa käytössä sitten valokuvatulostin tai toimistolaite.

Testasimme jokaisen vinkkimme ja laskimme säästön mahdollisimman tarkasti. Laadimme myös arvosteluasteikon, josta näkee helposti, kuinka vaivalloisia eri säästökeinot ovat.

Säästökeinoja joka lähtöön

Taloudellisempia tapoja. Tulostin on määritetty niin, että jälki olisi mahdollisimman komeaa. Usein luettavuus on kuitenkin tärkein kriteeri. Kerromme kuinka musteen tuhlaamista voi välttää taloudellisella tulostamisella.

Tulostimen oikut kuriin. Tulostin tuhlaa mustetta esimerkiksi suuttimien huoltamiseen. Huollolla varmistetaan paras tulostuslaatu, mutta musteen tuhlaaminen on usein turhaa. Autamme siksi välttämään turhat huoltotoimet.

Kätevät työkalut avuksi. Joskus tulee tulostettua grafiikkaa ja muuta tarpeetonta, ja turhan tulostettavan karsiminen on usein hankalaa. Tarjoamme työkalut, joilla voi määrittää itse tarkasti, mitä tulostin lopulta suihkuttaa paperille.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

Joka paikan älykello

Joka paikan älykello

Pebble Time on täysin vedenpitävä ja kestää myös sukeltamisen 30 metriin asti.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää