Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Rittal kutisti konesalin

Rittal on tuonut markkinoille uuden, erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin suunnitellun konesaliratkaisun, Data Center in A Boxin. Boksiin pakattu konesali vie toimiston nurkasta vähemmän tilaa kuin keskikokoinen joulukuusi ja kuluttaa sähköä vain hitusen enemmän kuin adventtikynttelikkö.

”Monissa yrityksissä konesaliasiat ovat aikoinaan menneet vähän pipariksi: palvelimia säilytetään valtavissa avoräkeissä, joiden jäähdyttäminen syö enemmän sähköä kuin minä muorin joulutorttuja. Tällainen tonttuilu tulee kalliiksi monella tapaa: sähkölaskun lisäksi vakuutusmaksutkin nousevat, kun suojaamattomilla servereillä on riski palaa poroksi”, selvittää joulun tuotanto- ja logistiikkapäällikkö Joulupukki.


Viileää kuin Korvatunturilla – eikä pala poroksi
Rittalin kehittämä Data Center in A Box yhdistää samaan pakettiin palvelinkaapin, virranjakelun, jäähdytyksen ja palosuojauksen. Se on suunniteltu etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla on tarve säilyttää oma ja asiakkaidensa data turvallisesti ja toimintavarmasti omissa toimitiloissaan.

Vain hieman jääkaappia suurempi Data Center in A Box pakkaa sisäänsä kaikki modernin konesalin keskeiset ominaisuudet. Sen kyljessä on kiinteä, suljettu jäähdytysjärjestelmä, jonka ansiosta sähköä ei tarvitse erikseen tuhlata laitteistoa ympäröivän huoneilman jäähdyttämiseen. Data Center in A Boxin älykäs paloturvallisuusjärjestelmä havaitsee mahdolliset oikosulkutilanteet ja sammuttaa palon automaattisesti jo alkuvaiheessa.

Data Center in A Box on saatavilla neljässä eri koossa. Se on rakenteeltaan modulaarinen, eli kapasiteetin kasvattaminen tarpeen vaatiessa on yksinkertaista.


Ainoa laatikko, joka maistuu vielä tapaninpäivänäkin
Data Center in A Boxia jo kokeilleiden silkohapsien mukaan konesaliboksi on ohittamassa lantun, imelletyn perunan sekä jopa porkkanan joulun suosikkilaatikkona.

”Lähes jokainen kiltti pk-yrityksen IT-vastaava on tänä jouluna laittanut toivelistansa kärkeen uuden PlayStationin, mutta heti listan kakkosena kaikilla on Data Center in A Box. Aattoaamuna tip-tap-tipe-taputtelen reen täyteen konesalibokseja, eikä Petterikään taatusti väsy näitä kuljettaessaan, kun paketit ovat niin kompaktin kokoisia”, Joulupukki suunnittelee.Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Langattoman teknologian tutkimus ja kehitys vyöryy eteenpäin – ja sinä voit hypätä trendin aallonharjalle.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Korjaa Windows

VIPVIPKorjaa Windows

Ota käyttöön hyödyllinen työkalu, joka auttaa korjaamaan koko joukon virheitä, joita järjestelmässä käytön myötä syntyy.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää