Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Reititin kahdella sim-kortilla

TeleWell Oy on julkistanut nopean yritysreitittimen, joka takaa varmat lte/4g/3g-yhteydet kahdella sim-kortilla. Samalla TeleWell julkisti säänkestävän 3g/4g/lte-ulkoantennin.

TeleWell TW-LTE600 on reititin, joka mahdollistaa lte/4g/3g -yhteyden jakamisen kaikille lähiverkon laitteille. Laite toimii yhtä aikaa langattomana lte/4g/3g -yhteyksien reitittimenä, langattomana 300 megabitin wlan-tukiasemana ja langallisena 100 megabitin neliporttisena ethernet-kytkimenä.

Reitittimessä on paikat kahdelle SIM-kortille, joihin voi hankkia kahden eri operaattorin liittymäkortit. Näin voidaan taata toimivat yhteydet myös lte/4g/3g -verkkojen vikatilanteissa. Reititin ottaa toisen liittymän käyttöön automaattisesti jos ensimmäisen liittymän yhteys katkeaa. Reitittimeen voi myös erikseen hankkia adsl-yhteyden maksullisena ohjelmistopäivityksenä.

Reitittimessä on usb 2.0 -liitäntä tulostimen tai ulkoisen kiintolevyn jakamiseksi lähiverkkoon. Laite tukee myös kotimaisia dyndns-palveluita (esimerkiksi Dy.fi).


TeleWell 3g/4g/lte -antenni
TeleWell 3g/4g/lte -antenni on ympärisäteilevä antenniratkaisu, joka sopii erinomaisesti niin ajoneuvoihin, veneisiin kuin rakennuksiinkin. Antenni osaa hyödyntää vaihtuvia tukiasemia ja näin parantaa kantamaa myös ruuhkaisimmilla taajama-alueilla. Antenni jopa kaksinkertaistaa kantaman normaaliin verrattuna 6-8 dBi:n signaalin vahvistuksellaan.

Säänkestävän koteloratkaisun ansiosta antenni sopii ulkotiloihin vaativissakin ympäristöissä. Antennin mukana tulee kulmarautakiinnitys.

TeleWell 3g/4g/lte -antenni toimii 800, 900, 1800, 1900, 2100 ja 2400 megahertsin taajuuksilla. Se tukee myös 800 megahertsin 4g-yhteyksiä.

TeleWell TW-LTE600 -reititin maksaa 380 euroa ja TeleWell 3g/4g/lte -antennin hinta on 149 euroa. Reitittimen adsl-ohjelmistopäivityksen suositushinta on 50 euroa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää