pny_pp_all

PNY:ltä kannettavat PowerPack-akkulaturit mobiililaitteille

Muistimoduuleita, näytönohjaimia ja tallennusratkaisuja valmistava PNY on esitellyt mobiililaitteille uuden PowerPack-tuotesarjan, joka koostuu kolmesta eri kapasiteetin kannettavasta akkulaturista.

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

PNY:n kannettavien PowerPack-akkulatureiden avulla on helppo ladata älypuhelimen tai tabletin akku missä ja milloin vain. Ne toimivat uudelleenladattavina vara-akkuina usb-liitännästä ladattaville digitaalisille laitteille kuten Apple, Android, Windows ja BlackBerry. Pienikokoisten ja tyylikkäiden latureiden kuori on harjattua alumiinia. Kaikissa PNY:n PowerPack-malleissa on on/off-kytkin ja digitaalinen näyttö, josta voidaan tarkistaa akun jäljellä oleva varaus.

PowerPack-akkulatureiden mukana toimitetaan 50 cm pitkä micro usb -kaapeli, jonka avulla akku voidaan ladata helposti uudelleen esimerkiksi auton, pistorasiaan kytkettävän adapterin tai tietokoneen usb-paikasta. Ladattu akkulaturi voidaan kaapelin avulla kytkeä Android-, Windows- ja Blackberry-laitteisiin. Myös Apple-kaapeli sopii PowerPack-latureihin Iphonen, Ipodin tai Ipadin lataamiseksi.

Saatavana on kolme PowerPack-vaihtoehtoa eri lataustarpeisiin: PNY PowerPack 2600 mAh Kapea, helposti taskuun sujahtava malli, jonka riittää kertalataukseen. Yksi usb-portti yhden laitteen lataukseen Ulostulo: 1 ampeeri Ovh: 29,99 € PNY PowerPack 5200 mAh Kapasiteetti kahden kerran lataukseen. Kaksi usb-porttia kahden laitteen lataamiseksi samaan aikaan. Ulostulo: 2,1 ampeeria Ovh: 39,99 € PNY Power Pack 7800 mAh Kapasiteetti kolmen kerran lataukseen. Kaksi usb-porttia kahden laitteen lataamiseksi samaan aikaan. Ulostulo: 2,1 ampeeria + 1 ampeeri Ovh: 49,99 €

Kaikki kolme mallia ovat kevyitä ja vievät vähän tilaa. Ne matkustavat helposti taskussa, käsilaukussa, salkussa tai repussa.

PNY:n kannettavat PowerPack-akkulaturit ovat saatavilla valikoiduista e-kaupoista, vähittäismyymälöistä, PNY.com -sivustolta ja valtuutetuilta PNY:n jälleenmyyjäkumppaneilta. Tuotteilla on vuoden mittainen takuu.

Ehkä sinua kiinnostaa...