Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Omiiko tenava tablettisi? Ratkaisu – Galaxy Tab 3 Kids

Perhetabletti muuttuu napin painalluksella värikkääksi leluksi, jossa on ominaisuuksia kaikenikäisille lapsille.

Toisella painalluksella ja salasanan syöttämällä koneen voi avata normaalin Samsungin Android-käyttöliittymään. Laitteeseen on esiasennettu hauskoja ja opettavaisia pelejä lapsille ja lisäsisältöä voi ladata helposti Google Play -kaupasta.

Galaxy Tab 3 Kids -tabletissa on myös toiminto, jolla vanhemmat voivat halutessaan rajoittaa päivittäistä käyttöaikaa. Tabletin voi asettaa lukkiutumaan halutun käyttöajan jälkeen, jolloin se vaatii salasanan toimiakseen.


Tabletin Kids-käyttötilalla vanhemmat voivat varmistaa, että kaikki sisältö on perheystävällistä. Normaalissa tilassa otetut kuvat sekä laitteeseen ladatut pelit, videot ja muu viihdesisältö ei päädy automaattisesti lasten ulottuville.

”Lapset ovat muutamassa vuodessa omaksuneet tabletit, koska se ne ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä. Tämä kuitenkin usein tarkoittaa sitä, että lapset ovat omineet vanhempien tabletit leluiksi. Galaxy Tab 3 Kids sopii koko perheelle. Sen leikkisä muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä lasten suosikin. Siinä on myös kolauksia pehmentävät suojakuoret, joiden tarpeellisuuden jokainen pienen lapsen vanhempi ymmärtää, toteaa Samsungin Telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.


Värikäs suojakuori kuuluu laitteen vakiovarustukseen. Lisäksi tabletille on saatavana C Pen -kynä, joka sopii piirtelyyn ja vaikkapa kirjoittamisen opetteluun. Se kannustaa luovuuteen ja oppimiseen ja samalla kehittää lapsen hienomotoriikkaa.

Tekniset tiedot: Galaxy Tab 3 Kidsissä on 1,3 gigahertsin tuplaydinsuoritin, Android 4.1 -käyttöjärjestelmä ja seitsemän tuuman wsvga-tft-näyttö (1024 x 600 pistettä, 170 ppi). Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat Wifi/ b/ g/ n (2.4/5Ghz) ja bluetooth 3.0 -tuki, tuki mikro-sd-muistikortille 32 gigatavuun asti, gigatavun keskusmuisti ja 4 000 milliampeeritunnin akku. Laite tulee myyntiin joulukuun alussa ja sen suositushinta on 239 euroa.
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää