Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Olohuonenäppäimistö vapauttaa pienen näytön rajoituksilta

Tympäiseekö hittisarjojen tai elokuvien seuraaminen kannettavan tietokoneen pieneltä näytöltä? Kannettavan tietokoneen voi liittää myös televisioon ja sitä voi ohjata langattomalla Logitech Wireless Touch Keyboard K400 -näppäimistöllä.

Suoratoistopalveluiden suosion kasvu on vapauttanut meidät kaikki pakottavasta tarpeesta seurata uusimpia ja suosituimpia tv-ohjelmia silloin, kun tv-kanavat niitä esittävät. Netflixin, HBO:n ja muiden vastaavien suoratoistopalveluiden ansiosta voimme katsoa suosikkiohjelmia ja -elokuvia juuri silloin kuin itse haluamme.

Ilman kallista älytelevisiota monet näistä kätevistä verkkopalveluista jäävät kuitenkin vain tietokoneiden, älypuhelinten ja tablettilaitteiden saataville. Joudumme usein katsomaan suosituimmat tv-ohjelmat pieniltä tietokonenäytöiltä. Ongelmaan on kuitenkin helppo ratkaisu hdmi- tai vga-kaapelin muodossa. Kannettava tietokone voidaan liittää televisioon kumpaa tahansa liitäntätapaa hyödyntäen. Näin elokuvia ja tv-sarjoja tarjoavat suoratoistopalvelut näkyvät myös suurella televisioruudulla.

Yllä olevaa kuvaa napsauttamalla voit ladata Logitechin laatiman ohjeen, joka kertoo, kuinka tietokone liitetään televisioon.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 -näppäimistön ansiosta tietokonetta ja televisiota on helppo hallita langattomasti. Näppäimistön yhdysrakenteisen kosketusalustan ansiosta erillistä hiirtä ei tarvita. Kosketusalustalla voidaan hallita verkkoa, selata nettiä ja käyttää kannettavan tietokoneen toimintoja vaivatta myös olohuoneessa. Myös elokuvista ja tv-sarjoista voi nauttia sohvalla rentoutuen.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 on saatavana mustana ja valkoisena 39,90 euron hintaan.


Monesti tv-ohjelmat on mahdollista nähdä myös paljon tuoreempina kuin mitä perinteiset televisiokanavat kykenevät niitä tarjoamaan. Esimerkkeinä tammikuun HBO-uutuuksista mainittakoon vaikkapa Banshee- ja Girls-sarjojen uudet tuotantokaudet sekä täysin uudet True Detective-, Bitten- ja Black Sails -sarjat. Vastaavasti Netflixin tarjontaan ovat ilmestyneet Dexterin, Mad Menin ja Californicationin uudet tuotantokaudet. Lisää katsottavaa löytyy vaikkapa LaillisetPalvelut.fi-sivustolta, joka kattaa lukuisia vaihtoehtoja eri suoratoistopalveluista.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Kuva kaipaa terävyyttä

VIPVIPKuva kaipaa terävyyttä

Ergonominen näyttö ja runsaasti toimintoja, mutta kuvan laatu tuottaa pettymyksen.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää