Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Viewsonicilta Android-kosketusnäyttö

ViewSonic tuo markkinoille Android 4.0 -käyttöjärjestelmällä varustetun kosketusnäytön, jossa yhdistyvät tablettilaitteen ja teräväpiirtonäytön ominaisuudet.

ViewSonic VSD220 on 22-tuumainen täystäysteräväpiirtoinen älynäyttö, joka toimii niin Android-pohjaisena tietokoneena kuin tietokoneen ulkoisena näyttönäkin.


ViewSonic VSD220:n sydämenä toimii Texas Instrumentsin tehokas, kaksiytiminen yhden gigahertsin Omap 4 -suoritin. Näyttö kykenee 1920 x 1080 pisteen tarkkuuteen. Käyttöjärjestelmänä on tablettilaitteista ja älypuhelimista tuttu Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). VSD220 on myös Google Mobile Service (GMS) -sertifioitu, jonka ansiosta siihen on saatavilla tuhansia Android-sovelluksia suoraan Google Play -kauppapaikan kautta. Niin ikään älynäytön avulla sujuvat monet sosiaaliset palvelut, internetissä surffailu, pelaaminen ja monet muut toiminnot.

Kosketusnäyttöteknologian ansiosta laitetta voidaan ohjata sormien kosketuksilla ja erilaisin pyyhkäisyin. Kirjoitettaessa näytölle ilmestyy tablettilaitteista ja älypuhelimista tuttu virtuaalinäppäimistö. Vaihtoehtoisesti näyttöä voidaan hallita erikseen hankittavalla hiirellä ja näppäimistöllä.

Yhdysrakenteisen langattoman verkkosovittimen ja ethernet-verkkoliitännän ansiosta näyttöä voidaan käyttää verkossa ilman tietokonetta. Lisäksi näytössä on bluetooth-valmius, jonka avulla näyttöön voidaan liittää vaikkapa bluetooth-yhteyttä käyttävä hiiri, näppäimistö ja äänentoisto. Yhdysrakenteisen mikrofonin ja 1,3 megapikselin nettikameran ansiosta VSD220 soveltuu myös videopuheluihin. Lisäksi näytössä on kiinteät kaiuttimet, joiden äänenlaadusta vastaa SRS Premium Sound -järjestelmä.

ViewSonic VSD220 -älynäytössä on monipuoliset oheislaiteliitännät. Micro-hdmi-liitännän kautta VSD220 voidaan liittää tietokoneen ulkoiseksi näytöksi. Lisäksi näytössä on 3 usb-liitäntää sekä kuulokeliitäntä. Näytössä on myös muistikortinlukija micro sd -korteille. Muistikortin lisäksi tiedostoja voidaan tuoda näytölle myös usb-liitäntään kytketystä ulkoisesta asemasta.

ViewSonic VSD220 tulee myyntiin lokakuun aikana ja sen suositushinta on 449 euroa.

ViewSonic 25 vuotta

ViewSonic perustettiin Walnutissa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa syyskuussa 1987. Viimeisen 25 vuoden aikana ViewSonic on ollut alansa johtava valmistaja, ensin crt-kuvaputkinäyttöjen ja 2000-luvulla lcd- ja led-teknologiaa hyödyntävien näyttöjen saralla. ViewSonic juhlistaa 25-juhlavuottaan tuomalla markkinoille huipputason tuotteita niin tietokonenäyttöjen, Smart Display -laitteiden kuin myös videotykkien valikoimasta.

ViewSonic jakaa myös juhlavuoden kunniaksi VSD220 Smart Displays -laitteita Euroopassa lokakuun aikana. Lisätietoja löytyy Viewsonicin Euroopan sivuilta.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Laatupaneeli hintatietoiselle

VIPVIPLaatupaneeli hintatietoiselle

Kuvan laatu ja näytön alhainen hinta ilahduttavat. Ergonomia ja ääni voisivat olla paremmat.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Iso ja hyvä näyttö tekee työpöydän

VIPVIPIso ja hyvä näyttö tekee työpöydän

Hyvä tietokonenäyttö, joka toistaa värit tarkasti. Hinta voisi silti olla halvempikin.

Lue lisää

Acerilta uusia näyttötietokoneita

Acerilta uusia näyttötietokoneita

Ultraohuiden Windows 8 -tietokoneiden ominaisuuksia ovat mm. täyden teräväpiirron näytöt, monikanavaiset äänet ja ergonomiset kosketustoiminnot.

Lue lisää

Nyeste

Rullattava näyttö

CES 2016: Kääri näyttö rullalle ja työnnä se kainaloon.

Lue lisää

Ultraa tarkkuutta ja ergonomiaa

Asuksen suuressa näytössä on monia hyviä puolia, mutta kirjaimissa on lievää epätarkkuutta.

Lue lisää

Vertailussa 27-tuumaiset näytöt

Otimme vertailuun kahdeksan edullista mallia, joiden kuvanlaatu osoittautui yllättävän tasokkaaksi.

Lue lisää