Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Acer julkisti uudet Windows 8 -näyttötietokoneet

Ultraohuiden tietokoneiden ominaisuuksia ovat muun muassa täyden teräväpiirron näytöt, monikanavaiset äänet ja ergonomiset kosketustoiminnot.

Tietokonevalmistaja Acer on esitellyt kaksi uutta Windows 8 -käyttöjärjestelmällä toimivaa all-in-one-tietokonetta: 27-tuumaisen Aspire 7600U:n ja 23-tuumaisen Aspire 5600U:n.

Aspire 7600U tukee jopa 64:ää yhtäaikaista kosketuspistettä eli useat käyttäjät voivat käyttää sitä samanaikaisesti. Katselukulma on 0–90 astetta ja näyttö on haluttaessa mahdollista asettaa myös vaakatasoon esimerkiksi pöydän päälle. 7600U on vain 35 millimetrin paksuinen. Laitteessa on täyden teräväpiirron näyttö ja äänijärjestelmänä Dolby Home Theater Surround, joten viihteen esittämisessä ei tarvitse tinkiä.

Aspire 5600U on markkinoiden ohuin all-in-one-kone. Salonkikelpoisen laitteen voi myös kiinnittää seinälle. Aspire 5600 on suunniteltu ergonomialtaan mahdollisimman hyväksi ja sitä voi kallistaa 30–85 astetta käyttömukavuuden lisäämiseksi. 5600U:ta voi käyttää esimerkiksi koko perheen viihdekeskuksena, sillä se tukee full hd -kuvatarkkuutta ja Dolby Home Theater Surround -ääntä.

Laitteiden saatavuus ja hinnat vahvistetaan syksyn aikana.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Viewsonicilta Android-kosketusnäyttö

Viewsonicilta Android-kosketusnäyttö

ViewSonicin mielenkiintoinen uutuus toimii sekä Android-pohjaisena tietokoneena että tietokoneen ulkoisena näyttönä.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tarkka 4K-näyttö käypään hintaan

VIPVIPTarkka 4K-näyttö käypään hintaan

Vanhemmasta näyttötekniikasta huolimatta näytön hinta-laatusuhde on erinomainen.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Ultraa tarkkuutta ja ergonomiaa

VIPVIPUltraa tarkkuutta ja ergonomiaa

Asuksen suuressa näytössä on monia hyviä puolia, mutta kirjaimissa on lievää epätarkkuutta.

Lue lisää

Nyeste

Rullattava näyttö

CES 2016: Kääri näyttö rullalle ja työnnä se kainaloon.

Lue lisää

Ultraa tarkkuutta ja ergonomiaa

Asuksen suuressa näytössä on monia hyviä puolia, mutta kirjaimissa on lievää epätarkkuutta.

Lue lisää

Vertailussa 27-tuumaiset näytöt

Otimme vertailuun kahdeksan edullista mallia, joiden kuvanlaatu osoittautui yllättävän tasokkaaksi.

Lue lisää