Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Mustetta kahdeksi vuodeksi ilman patruunoiden vaihtoa

Epsonin EcoTank-tulostimissa on mustetta peräti 4 000 mustavalkosivun tai 6 500 värisivun tulostamiseen eli noin kahden vuoden tarpeeseen ilman mustepatruunan vaihtamista.

EcoTank-tulostimien musteet riittävät kahden vuoden tarpeeseen, käyttäjän keskimääräisen kuukausittaisen tulostusmäärän mukaan laskettuna (TNS Research, kesäkuu 2013). Vaikka kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset saattavat vaihdella muun muassa tulostettavien kuvien ja käytettävän paperityypin mukaan, niin laitteilla voi testikuvioiden tulostussimulaation perusteella tulostaa huikeat 4 000 mustavalkosivua ja 6 500 värisivua ilman patruunoiden vaihtoa.


EcoTankin mustesäiliöt ovat helposti saatavilla laitteen kyljessä. Säiliöt ovat läpinäkyvät, joten mustetilanteen voi tarkistaa nopeasti.

EcoTank-tulostimen riittoisat mustesäiliöt voidaan täyttää uudelleen. Tulostimen mukana tulee neljä 70 Epson-mustepulloa, joiden kapasiteetti on 70 millilitraa. Tulostimen käyttöönotto vaatii vain kolme vaihetta: mustesäiliöiden täyttäminen, tulostimen käynnistäminen ja mustejärjestelmän ilmanpoisto. Mustepulloissa on tippasuojatut pullonkaulat, joten mustesäiliöiden uudelleen täytönkin luvataan sujuvan helposti ja tahrattomasti.

Uudelleentäytettävällä, kestävällä mustesäiliöjärjestelmällä on yhden vuoden tai 30 000 sivun Epson-takuu.

Epsonin uuden EcoTank-sarjan tulostimet L355 ja L555 on suunnattu kotiin ja pieneen toimistoon. Sekä L555- että L355 -tulostimessa on tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot. L555:ssä on lisäksi faksi, 30 sivun automaattinen paperinsyöttölaite ja kaksirivinen lcd-näyttö. Molemmissa malleissa on wlan-yhteys, joka helpottaa laitteen jakamista ja sijoiteltavuutta kotona. Lisäksi tulostimissa on Epson iPrint -yhteensopivuus, jonka ansiosta käyttäjät voivat tulostaa älypuhelimista ja tablet-tietokoneista.

L555- ja L355- tulostimet ovat saatavilla valituista Gigantin myymälöistä ja niiden hinnat ovat noin 449 euroa ja 349 euroa. Vaihtomustepullojen hinta on 9,99 euroa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Päivitä kiintolevy

VIPVIPPäivitä kiintolevy

Kiintolevyn vaihtaminen uuteen on helppo tapa päivittää, jos tila loppuu kesken tai kone hidastelee.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Täydellinen näyttö kasikäyttäjälle

VIPVIPTäydellinen näyttö kasikäyttäjälle

Erittäin hyvä kosketusnäyttö, joka pysyy tökkimisestä huolimatta tukevasti pystyssä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää