Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Mobiili on joulun hitti

Suomen johtava informaatioteknologian ja kulutuselektroniikan tukkuri Also uskoo, että tänä vuonna pukinkontista löytyy älypuhelimien ja tablet-laitteiden lisäksi myös älykelloja.

Pukinkontin uskotaan tänä jouluna täyttyvän mobiililaitteista ja personoiduista lisätarvikkeista. Esimerkiksi Targuksella on palvelu, jossa voi koristella laitteiden suojakuoret omilla valokuvilla.


Suomen suurin kulutuselektroniikan ja informaatioteknologian ammattilaistapahtuma Also Expo järjestettiin Tampere-talossa torstaina 10. lokakuuta jo 17. kerran. Tapahtumassa oli esillä teknologia-alan uutuuksia noin 60 näytteilleasettajalta.

Loppuvuoden laitekaupan vetureiksi Also Finland Oy:n toimitusjohtaja Mervi Airaksinen veikkaa yhä myyntiään kasvattavia mobiililaitteita ja niihin liittyviä tarvikkeita.

”Joulusesonki on laitemarkkinoiden tärkeintä myyntiaikaa. Yksi tämän joulun uutuuksista on älykello, joita kääritään lahjapaperiin varmasti paljon. Samsung julkisti jo Galaxy Gear -kellon ja myös muiden valmistajien laitteita odotetaan markkinoille”, Airaksinen sanoo.

Also Finlandin toimitusjohtaja Mervi Airaksinen.

”Myös edulliset tabletit ja kalliimmat älypuhelimet ja pelikoneet löytävät tiensä varmasti pukinkonttiin. Tablettien ja älypuhelinten lisätarvikemyynti vetää myös hyvin ja valmistajat tuovat markkinoille toinen toistaan kiinnostavampia lisätarvikkeita. Esimerkiksi Targuksen Made by Me -konsepti, jossa käyttäjä voi personoida lisätarvikkeet omannäköiseksi valokuvillaan, on varmasti joulun hitti.”

Also, joka on Euroopan kolmanneksi suurin IT-tukkuri ja Suomessa markkinajohtaja, tekee ison investoinnin ja rakentaa uuden logistiikkakeskuksen. Valmistelut on jo aloitettu ja keskuksen on tarkoitus valmistua 2016. Logistiikkakeskuksen sijainti varmistuu syksyn aikana.

Uuden keskuksen myötä tehostuu muun muassa sähköinen kauppa. Airaksisen mukaan suomalaiset yritykset ovat viimein alkaneet vallata takaisin verkkokauppaa ulkomaisilta toimijoilta. Kotimaisten jälleenmyyjien verkkokaupan uskotaan kasvavan myös tulevaisuudessa.

”Ne kotimaiset toimijat kasvavat, jotka ovat aktiivisesti panostaneet verkkokauppaan. Käsillä on kotimaisten verkkokauppojen vastaisku.”TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tutustu emolevyyn

VIPVIPTutustu emolevyyn

Näin se toimii: Emolevy toimii pc:n selkärankana ja keskushermostona välittäen ohjauskomentoja laitteiston eri osille.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää