Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Mediasoitin olohuoneeseen

Plextor PX-MPE1000UHD -mediasoittimen voi sijoittaa pystyasentoon, jolloin se vie vain vähän tilaa.

Plextor on julkistanut uuden version ulkoisesta mediasoittimestaan. Sen avulla tietokoneella olevia valokuvia ja videoita voidaan katsella olohuoneen televisiosta tietokonenäytön sijaan, ja musiikkitiedostojen toistaminen sujuu stereoilla.

Plextorin mediasoitinta on päivitetty muutamalla hyödyllisellä ominaisuudella. Soitin sisältää nyt hdmi-liitännän, minkä ansiosta laitteen saa kytkettyä helposti televisioon. Myös tallennuskapasiteettia on lisätty ja tarjolla on 640 gigatavun sekä yhden teratavun (1000 gigatavua) mallit.

Soitin tukee useita mediatiedostomuotoja, joista mainittakoon esimerkiksi divx, xvid, mpeg2, mp3 ja jpg. Viimeksi mainittu mahdollistaa tietokoneelta mediasoittimeen siirrettyjen kuvien esittämisen ystäville isolta televisioruudulta mukavasti sohvalla istuen.

640 gigatavun PX-MPE640UHD-malli maksaa noin 220 euroa, ja yhden teratavun PX-MPE1000UHD-mallin saa omakseen noin 275 eurolla.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää