Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Lenovolta henkilökohtainen pilvitallennuslaite

Lenovo on esitellyt kulutuselektroniikan CES-messuilla ensimmäisen henkilökohtaiseen käyttöön suunnitellun pilvitallennuslaitteensa. Beacon-niminen laite on tarkoitettu erityisesti kodin multimediakeskukseksi.

Beaconin avulla tiedostot voi jakaa langattomasti tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin, ja erillisen sovelluksen avulla Beaconia voi myös kauko-ohjata Android-älypuhelimella. Tallennustilaa on enimmillään jopa 6 teratavua.

Beaconin voi yhdistää verkkoon mobiiliverkon, wlanin tai ethernetin kautta. Laitetta saa mustana ja valkoisena.

Lenovo Beacon tulee myyntiin huhtikuussa 199 dollarin lähtöhintaan.


Lenovo on esitellyt myös Android-käyttöjärjestelmällä toimivan pöytäkoneen N308:n. 19,5-tuumaisella kosketusnäytöllä varustetun all-in-one-koneen näytön voi kääntää myös vaaka-asentoon ylhäältä päin käytettäväksi. Koisketusnäytön tarkkuus on 1900 x 600 pistettä. Tallennustilaa on enimmillään 500 gigatavua.


Reilun tuuman paksuiseen laitteeseen kuuluu täysikokoinen näppäimistö ja hiri. Akkukestoksi ilmoitetaan kolme tuntia. Lenovo N308 -näyttötietokoneen hinnat alkavat 450 dollarista. Laite tulee myyntiin helmikuussa mustana ja valkoisena.


Lisäksi Lenovo on esitellyt A740:n, maailman ohuimman 27-tuumaisen all-in-one-tietokoneen. Laitteen näytön paksuus on ainoastaan neljä millimetriä. Tämän premium-luokan näyttötietokoneen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa teratavun tallennustila, nfc, ac-luokan wlan, Bluetooth ja hdmi. Lisävarusteena saa tv-virittimen. Myös Lenovo A740 -tietokoneen voi kääntää vaaka-asentoon. Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustetussa laitteessa on 10 pisteen monikosketusnäyttö ja lisäksi laitetta voi ohjata eleillä ja äänillä.

Lenovo A740 tulee myyntiin kesäkuussa. Malliston hinnat alkavat noin 1500 dollarista.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Verkkolevyt vertailussa

VIPVIPVerkkolevyt vertailussa

Koko perheen yhteinen tietovarasto helpottaa huomattavasti myös elokuva-, musiikki- ja kuvatiedostojen hallintaa.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää