Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kotimaiset tehokoneet

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store on uudistanut pelitietokoneitaan huipputason Nvidia GTX 900 -näytönohjaimilla.

Kotimainen Jimm's ja näytönohjaimistaan tunnettu Nvidia ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä. Tämä näkyy erityisesti uudistetuissa Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -pelitietokoneissa, joiden ennakkotilaukset ovat jo alkaneet ja toimitukset alkavat lokakuussa.

”NVIDIAn uutuuksia on odotettu jo pitkään ja siksi onkin todella hienoa, että saamme ne heti tuoreeltaan tärkeäksi osaksi Jimm’s-pelitietokoneiden laatutekniikkaa. Tämä julkaisu vahvistaa entisestään Jimm’sin asemaa tosipelaajien parhaana valintana!”, laukoo Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Uudistetuissa pelitietokoneissa hyödynnetään Nvidia GTX 900 -sarjan näytönohjaimia, jotka perustuvat uuden sukupolven Nvidia Maxwell -arkkitehtuuriin. Sen ansiosta Jimm’s-pelitietokoneet suoriutuvat hyvin nykyisten ja tulevien pelien raskaistakin vaatimuksista.

Ensimmäistä kertaa näytönohjaimen oma prosessori kykenee käsittelemään epäsuoria valoefektejä VXGI-teknologian avulla ja näin pelimaailmasta tulee entistä realistisempi. Myös ultratarkkojen 4K-pelien valikoima on nopeassa kasvussa ja uusitut Jimm’s-pelitietokoneet sopivat valmistajan mukaan tähänkin tarkoitukseen erinomaisesti.

Jimm’s Epic
Jimm’s Epic -pelitietokoneet ovat saaneet mallinimensä taivaalla nähtävien ilmiöiden perusteella, koska ne ovat kaikki syntyneet tähdiksi! Jimm’sin lippulaivamallisto tarjoaa parasta laatua, jota pelimaailmaan on tarjolla ja tietokoneet on rakennettu kaikkein suosituimmista osista. Kokonaisuuden täydentää skandinaavista huippumuotoilua edustava monoliittimainen Fractal Design Define R4 Black Pearl -kotelo.

Jimm’s Epic -malliston Galaxy, Nebula, Supernova, Sun ja Meteorite saavat nyt oivan teholisäyksen uudesta NVIDIA GTX 900 -sarjan näytönohjaimesta.

Jimm’s Gamer
Jimm’s Gamer -pelitietokoneet on nimetty eri musiikkityylien mukaan, koska ne kuvaavat erinomaisesti saatavana olevien mahdollisuuksien kirjoa. Jimm’s Gamer -pelikoneet on aina suunniteltu paras hinta-laatusuhde mielessä. Ne ovat olleet jo pitkään suomalaisten pelaajien suosiossa ja ne toimivat myös pc-pelaamisen suunnannäyttäjinä. Uusista pelikoneista on esimerkiksi jo kokonaan poistettu perinteiset mekaaniset kiintolevyt ja siirrytty käyttämään nopeita ssd-levyjä.

Myös Jimm’s Gamer -malliston Heavy, Trance, R&B, Rap ja Tango saavat nyt sisuksiinsa NVIDIA GTX 900 -sarjan näytönohjaimet.

Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -mallistojen uudistetuissa pelitietokoneissa on otettu huomioon eritasoisten pelaajien tarpeet ja mieltymykset. Valikoiman ominaisuudet ja tehot kasvavatkin asteittain 1 209 euron monitoimilaitteesta aina 2 099 euron huipputehokkaaseen pelimammuttiin.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -pelitietokoneiden ennakkotilaukset alkavat välittömästi ja toimitukset alkavat lokakuussa.

Nettikysely
Jimm’s sivuilla on käynnissä nettikysely, joka kartoittaa pc-pelaamista muutaman yksinkertaisen kysymyksen kautta. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 10 kappaletta QPAD-hiirimattoja Jimm's-logolla varustettuna. Kyselyyn voi osallistua 5.lokakuuta saakka.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Päivitä kiintolevy

VIPVIPPäivitä kiintolevy

Kiintolevyn vaihtaminen uuteen on helppo tapa päivittää, jos tila loppuu kesken tai kone hidastelee.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Laatupaneeli hintatietoiselle

VIPVIPLaatupaneeli hintatietoiselle

Kuvan laatu ja näytön alhainen hinta ilahduttavat. Ergonomia ja ääni voisivat olla paremmat.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää