Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kompakti peli-pc

Asuksen G20 on huippukompaktiin koteloon pakattu huipputehokas pelipöytäkone.

Asus ROG G20:n ärhäkästi muotoiltu kotelo on ainoastaan 12,5 litran vetoinen. Kompakteihin kuoriin pakatun pelihirmun tehoista vastaa 4. sukupolven Intel Core i5 -suoritin ja Nvidia Geforce GTX770 -näytönohjain. Sujuvaa grafiikkavääntöä luvataan jopa wqhd 2 560 x 1 440 pikselin tarkkuudella.


Suorituskyvystä huolimatta Asus Republic of Gamers (ROG) -brändiin kuuluva ROG G20 on suunniteltu erittäin energiatehokkaaksi – se kuluttaa ainoastaan 10 wattia "Eco Energy" -tilassa. Kokoonpanosta riippuen pelikoneen mukana tulee kaksi ulkoista virtalähdettä.

Asuksen pelitietokone on varustettu 8 gigatavun muistilla ja tallennustilana on teratavun kiintolevy. Liitäntöinä on muun muassa neljä usb 3.0- ja neljä usb 2.0 -liitäntää. Kotelo on mitoiltaan 10,4 x 34,0 x 35,8 senttimetriä ja painaa 6, 38 kiloa.

Ulkoisesti G20 on viimeistelty näyttävästi ROG-teeman mukaisin yksityiskohdin – mattamusta kotelo on varustettu aggressiivisella muotoilulla ja kustomoitavilla led-efekteillä. ROG G20 palkittiin vuoden 2014 Computex-messuilla "Best Choice of the Year" sekä "Golden Award" -palkinnoilla.

Asus ROG G20 tulee myyntiin Suomessa lokakuun lopulla. Kokoonpanojen hinnat alkavat 899 eurosta.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Kaiva tiedosto esiin

VIPVIPKaiva tiedosto esiin

Etkö tahdo löytää tiedostojasi Windowsin syvyyksistä – tai palauttaako tiedostohaku liian monta osumaa? Kokeile kätevää hakuapuria, jonka avulla saat tehtyä täsmällisiä hakuja ja löydät hakemasi tiedoston entistä helpommin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tallenna tieto tikulle

VIPVIPTallenna tieto tikulle

Muutaman kympin hintaiselle muistitikulle mahtuu jo yhtä paljon tietoa kuin viidellekymmenelle cd-levylle. Uuden liitännän ansiosta myös tikkujen nopeus on moninkertaistunut.

Lue lisää

Valvontakamera hätäpainikkeella

Valvontakamera hätäpainikkeella

Tuta B2 -kameran avaimenperässä kulkevaa kaukosäädintä voi käyttää myös henkilökohtaisena turvalaitteena.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää