GoPro Hero4 Session

Kompakti ja vesitiivis seikkailukamera

Suositun action-kameramalliston uutuus, GoPro Hero4 Session, on kompakti, vesitiivis ja kestävä.

perjantai 10. heinäkuuta 2015

GoPro Hero4 Session on kooltaan vain puolet yhtiön muihin malleihin verrattuna. Kuutionmallisen, vajaat neljä senttiä kanttiinsa olevan kameran voi käynnistää ja pysäyttää yhdellä painikkeella. Pikkuruisessa kamerassa on pieni näyttö, mutta kameran asetuksia voi hallita sovelluksella, jonka saa Android- ja iOS-laitteisiin.

GoProssa on hyvät kiinnitystarvikkeet, joten kameran saa kiinni lähes mihin tahansa, niin kypärään kuin ranteeseenkin tai vaikka autoon.

Videota voi tallentaa kaksi tuntia yhdellä latauksella. Tarkkuus on 1 920 x 1 080 pistettä 60 kuvan sekuntivauhdilla. Jos käyttää full hd:n sijasta hd-tarkkuutta, tallennusvauhti on 100 kuvaa sekunnissa, jolla syntyy näyttäviä slowmotion-videoita. Myös intervallikuvaus (timelapse) onnistuu esimerkiksi niin, että ottaa kuvan joka kymmenes sekunti.

Aikaisemmista malleista poiketen Hero 4 Session ei tarvitse erillistä vesitiivistä koteloa, sillä kamera on vesitiivis 10 metriin asti.

Otokset voi koostaa näyttäväksi videoksi GoPro Studio- ohjelmalla, jonka voi ladata ilmaiseksi tietokoneelle.

GoPro Hero4 Session maksaa noin 430 euroa.

GoPro Hero4 Session menossa mukana Itävallan Alpeilla

KotiMikron toimittaja pääsi kokeilemaan koskimelontaa GoPron uusi Hero4 Session action-kamera kypärässä. Video on muokattu GoPron ilmaisella GoPro Studio -ohjelmalla.

Ehkä sinua kiinnostaa...