Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Varmistus unohtuu usein

Buffalo Technologyn viimeisimmän verkkokyselyn mukaan 70 prosenttia suomalaisista tallentaa valokuvia ulkoiselle kiintolevylle, mutta vain neljännes varmuuskopioi tärkeitä tietojaan kerran viikossa tai useammin.

Joulukuussa 2011 Suomessa tehdyn verkkokyselyn mukaan ulkoisia kiintolevyjä käytetään paljon valokuvien säilytykseen. Tasan 70 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoo tallentavansa valokuvia ulkoiselle kiintolevylle.

Vaikka valokuvien tallennuksen suomalaiset ovat sisäistäneet hyvin, niin varmuuskopioita tunnutaan ottavan yllättävän harvoin. Peräti 51 prosenttia vastanneista sanoo ottavansa varmuuskopioita harvemmin kuin kuukausittain ja vain neljännes vastaajista (26 %) ottaa varmuuskopioita vähintään viikoittain. Tämä siitäkin huolimatta, että 82 prosenttia suomalaisista sanoo joskus menettäneensä tärkeitä tiedostojaan.

Buffalon ulkoiset kiintolevyt sopivat valmistajan mukaan täydellisesti valokuvaajien käyttöön ja yleiseen varmuuskopiointiin. Matkakäyttöön tarkoitettuihin MiniStation-kiintolevyihin voi tallentaa tuhansia valokuvia. Ne ovat pienikokoisia ja kevyitä tallennusratkaisuja, joissa tieto säilyy tallessa. MiniStation-kiintolevyjen sisus on tuettu tukevilla suojakumeilla, jotka estävät kiintolevyä vaurioitumasta satunnaisten kolhujen tai putoamisten seurauksena. MiniStation-kiintolevyt ovat selvinneet ehjänä jopa 2,3 metrin vapaapudotustesteistä.

MiniStationin usb 3.0 -liitäntä kasvattaa tiedostojen siirtonopeutta jopa 5 gigabittiin sekunnissa. Aiempaan usb 2.0 -standardiin nähden vauhti on kymmenen kertaa nopeampaa.Nopea liitäntäisoveltuu varsinkin isokokoisten tiedostojen, kuten video-, kuva- ja musiikkitallenteiden, siirtämiseen. MiniStation on myös täysin yhteensopiva usb 2.0 -liitännän kanssa.

Buffalon verkkokysely järjestettiin valokuvakilpailun yhteydessä ja siihen osallistui peräti 2 354 vastaajaa. Valokuvakilpailussa yleisö pääsi äänestämään kolmen harrastajakuvaajan otoksia. Valokuvaajilla oli lisäksi käytössään matkakäyttöön tarkoitettu MiniStation USB3.0 -kiintolevy ja he kirjoittivat kokemuksistaan suoraan Facebookiin. Valokuvakilpailuun liittyvältä Buffalon suomenkieliseltä Facebook-sivulta voi edelleen katsella kilpailukuvia.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Verkkolevyt vertailussa

VIPVIPVerkkolevyt vertailussa

Koko perheen yhteinen tietovarasto helpottaa huomattavasti myös elokuva-, musiikki- ja kuvatiedostojen hallintaa.

Lue lisää

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

Seagate tuo markkinoille 60 TB:n SSD-kiintolevyn, mutta vielä ei kannata iloita.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Vauhdikkaat tietovarastot

VIPVIPVauhdikkaat tietovarastot

Varmuuskopioiden tekeminen sujuu vaivattomimmin ulkoisen kiintolevyn avulla. Uudella usb 3.0 -liitännällä varustetut asemat ovat entistäkin nopeampia. Testasimme kaksitoista tuoretta mallia.

Lue lisää

Nyeste

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

Seagate tuo markkinoille 60 TB:n SSD-kiintolevyn, mutta vielä ei kannata iloita.

Lue lisää

Vertailussa ulkoiset ssd-levyt

Suurtesti: Otimme vertailuun viisi kevyttä, kestävää ja kompaktia ssd-asemaa.

Lue lisää

Eheytä kiintolevy

Eheytys kokoaa pirstoutuneet tiedostojen kappaleet takaisin yhtenäisiksi tiedostoiksi.

Lue lisää