Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Synology Diskstation DS112

Synologyn verkkolevyssä suurimman vaikutuksen tekee mukana tuleva ohjelmisto. Laitteen kotelo on helppo avata, ja kiintolevyn asennus siihen on vaivatonta.

Vain jäsenille - Lataa artikkeli

DS112 on nas (network-accessed storage) eli verkkokiintolevy. Nimityksellä tarkoitetaan ulkoista kiintolevyä, jota ei yhdistetä suoraan pc:hen vaan lähi­verkkoon niin, että sitä voivat käyttää kaikki verkon koneet. DS112 ei ole malli, jota voisi suositella vasta-alkajille, sillä se ei sisällä varsinaista kiintolevyä, joka on ostettava ja asennettava erikseen. Toisaalta asentaminen on niin helppoa kuin se ylipäänsä voi olla.

Kotelon saa auki ilman työkaluja. Kiintolevyn voi laittaa paikoilleen vain yhdellä tavalla, ja se kiinnitetään mukana tulevilla ruuveilla. Pc:lle asennettu nas-ohjelmisto löysi laitteen heti, ja vain muutaman näppäinpainalluksen jälkeen käytössä oli myös Synologyn oma hallintaohjelma DiskStation Manager 4.0. Sitä tarvitaan verkkokiintolevyyn kirjautumiseen ja toimintojen hallintaan. Nas ei nimittäin ole vain varasto varmuuskopioille ja tilaa vaativille tiedostoille vaan myös paljon muuta. Hallintaohjelma muistuttaa tietokoneen työpöytää kuvakkeineen, ja verkkokiintolevyt ovatkin itse asiassa pieniä tietokoneita omine suorittimineen.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

Seagate tuo markkinoille 60 TB:n SSD-kiintolevyn, mutta vielä ei kannata iloita.

Lue lisää

Verkkolevy pilvellä

Verkkolevy pilvellä

Zyxelin uusi verkkokiintolevy yhdistää digitaalisen kodin mediatoiminnot ja pilvipalvelut. Tiedostoja voi käsitellä myös älypuhelimella.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Ulkoiset kiintolevyt testissä

VIPVIPUlkoiset kiintolevyt testissä

Ulkoinen kiintolevy tarjoaa varmuuskopioiden lisäksi tilaa myös mediakokoelmille. Otimme vertailuun kahdeksan tilavaa ulkoista asemaa.

Lue lisää

Nyeste

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

Seagate tuo markkinoille 60 TB:n SSD-kiintolevyn, mutta vielä ei kannata iloita.

Lue lisää

Vertailussa ulkoiset ssd-levyt

Suurtesti: Otimme vertailuun viisi kevyttä, kestävää ja kompaktia ssd-asemaa.

Lue lisää

Eheytä kiintolevy

Eheytys kokoaa pirstoutuneet tiedostojen kappaleet takaisin yhtenäisiksi tiedostoiksi.

Lue lisää