Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Nopea ssd taskuun

Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo Technology esittelee ensimmäisen taskukoisen ssd-asemansa – MiniStation Thunderbolt SSD:n.

Buffalon kannettava uutuus painaa vain 260 grammaa ja on mitoiltaan 80 x 130 x 23 mm. Asema on Mac OS X Time Machine -yhteensopiva ja toimii myös Windows-ympäristössä.


Taskukokoisen Ministation Thunderbolt SSD -aseman lukunopeus on jopa 370 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeus yli 250 megatavua sekunnissa – tuplasti enemmän kuin millään muulla markkinoilla olevalla Thunderbolt-asemalla.

MiniStation Thunderbolt SSD pitää sisällään sekä thunderbolt- että usb 3.0 -liitännät ja se on myös usb 2.0 yhteensopiva. Thunderbolt-liitäntä mahdollistaa tiedonsiirrolle jopa 10 gigatavun sekuntivauhdin, joka on kaksi kertaa yhtä nopea kuin usb 3.0 -siirtonopeus.

MiniStation Thunderbolt SSD yhdistää esteettisesti kauniin ulkomuodon ja poikkeuksellisen nopean tiedonsiirron. Se on helppo kytkeä moniin erilaisiin laitteisiin ja on täten ideaali taskukokoinen tallennuslaite. Kovalevyillä varustetut thundebolt-asemat kasvattivat tallennusasemien siirtonopeuksia, mutta Buffalon ssd-aseman myötä nopeudet ottavat taas uuden harppauksen”, sanoo Buffalon Pohjois-Euroopan myyntipäällikkö Paul Hudson.

MiniStation Thunderbolt SSD on suunniteltu Mac OS X 10.6 ja sitä uudemmille käyttöjärjestelmille. Usb 3.0 -tuki on yhteensopiva Mac OS X 10.5 ja sitä uudempien käyttöjärjestelmien kanssa. Laite sopii myös Windows 7-, Windows Vista- ja -ympäristöihin. Laitteella on kolmen vuoden takuu.

MiniStation Thunderbolt SSD on saatavilla 128 gigatavun (suositushinta 299 €) ja 256 gigatavun (suositushinta 459 €) versioina.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Verkkolevy pilvellä

Verkkolevy pilvellä

Zyxelin uusi verkkokiintolevy yhdistää digitaalisen kodin mediatoiminnot ja pilvipalvelut. Tiedostoja voi käsitellä myös älypuhelimella.

Lue lisää

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

Seagate tuo markkinoille 60 TB:n SSD-kiintolevyn, mutta vielä ei kannata iloita.

Lue lisää

Varmistus unohtuu usein

Varmistus unohtuu usein

Suomalaiset ovat sisäistäneet valokuvien tallennuksen hyvin, mutta varmuuskopioita tunnutaan ottavan yllättävän harvoin.

Lue lisää

Nyeste

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

Seagate tuo markkinoille 60 TB:n SSD-kiintolevyn, mutta vielä ei kannata iloita.

Lue lisää

Vertailussa ulkoiset ssd-levyt

Suurtesti: Otimme vertailuun viisi kevyttä, kestävää ja kompaktia ssd-asemaa.

Lue lisää

Eheytä kiintolevy

Eheytys kokoaa pirstoutuneet tiedostojen kappaleet takaisin yhtenäisiksi tiedostoiksi.

Lue lisää