Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Keskitetty tallentaminen kotona ja oma pilvi

Zyxel NSA325 mahdollistaa tehokkaan tallennuksen ja multimedian jakamisen digitaalisessa kodissa. Tiedostojen käsittely onnistuu myös älypuhelimella.

Zyxelin mediapalvelimien NSA300-sarjan huippumallissa, NSA325:ssä, on 1,6 gigahertsin kaksoisydinsuoritin ja paikka kahdelle kiintolevylle tiedostojen tallentamista ja kotiverkossa jakamista varten. Teräväpiirtokuvaa monikanavaäänen kanssa voi virtauttaa langattoman verkon välityksellä tietokoneisiin, pelikonsoleihin, mediasoittimiin ja teräväpiirtotelevisioihin.

ZyXELin NSA300-sarjan mediapalvelimien avulla kotikäyttäjä voi tallentaa ja käsitellä mediatiedostoja kuten valokuvia, hd-videoita ja musiikkia helpolla tavalla ja jakaa niitä perheenjäsenten kesken. Tiedostojen lähettäminen onnistuu mediapalvelimesta kaikkiin kotiverkkoon yhdistettyihin tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja muihin mediasoittimiin. Tiedostoja voi virtauttaa lisäksi yhdelle tai useammalle näytölle samanaikaisesti.

Kaikilla NSA300-sarjan laitteilla voidaan käyttää Polkastin henkilökohtaista pilveä. Sovellus on saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin. Se mahdollistaa laitteen asetusten hallinnan älypuhelimella sekä tiedostojen selauksen, toistamisen ja lataamisen suoraan älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Polkast tunnistaa, onko käyttäjä kytkeytynyt kodin langattomaan verkkoon vai käyttääkö hän 3g-/4g-mobiiliverkkoa kodin ulkopuolella, ja valitsee automaattisesti sopivimman vaihtoehdon. NSA325-mediapalvelimeen on lisäksi yhdistetty suosittu Dropbox-palvelu, jonka avulla tiedostoja voi käsitellä verkossa. Käyttäjä voi lähettää, varmuuskopioida tai ladata automaattisesti sisältöä laitteisiin torrent-tiedostojen ja rss-tilausten avulla.

NSA325: luotettava varmuuskopiointi yhdelle tai kahdelle kiintolevylle suojaa tiedostoja
• 1,6 GHz:n kaksoisydinprosessori mediapalvelimen hallintaan
• Kaksi paikkaa kiintolevyille, jopa 6 TB:n tallennustila
• HD-multimedian virtauttaminen yhdelle tai useammalle näytölle samanaikaisesti
• Mediatiedostojen toistaminen XBOX 360- tai PlayStation 3 -pelikonsolin välityksellä
• 1 x USB 3 ja 2 x USB 2, LAN
• Vihreä design – energiaa säästävät toiminnot

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Verkkolevyt vertailussa

VIPVIPVerkkolevyt vertailussa

Koko perheen yhteinen tietovarasto helpottaa huomattavasti myös elokuva-, musiikki- ja kuvatiedostojen hallintaa.

Lue lisää

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

Seagate tuo markkinoille 60 TB:n SSD-kiintolevyn, mutta vielä ei kannata iloita.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Vauhdikkaat tietovarastot

VIPVIPVauhdikkaat tietovarastot

Varmuuskopioiden tekeminen sujuu vaivattomimmin ulkoisen kiintolevyn avulla. Uudella usb 3.0 -liitännällä varustetut asemat ovat entistäkin nopeampia. Testasimme kaksitoista tuoretta mallia.

Lue lisää

Nyeste

SSD kiintolevy 12 miljoonalle valokuvalle

Seagate tuo markkinoille 60 TB:n SSD-kiintolevyn, mutta vielä ei kannata iloita.

Lue lisää

Vertailussa ulkoiset ssd-levyt

Suurtesti: Otimme vertailuun viisi kevyttä, kestävää ja kompaktia ssd-asemaa.

Lue lisää

Eheytä kiintolevy

Eheytys kokoaa pirstoutuneet tiedostojen kappaleet takaisin yhtenäisiksi tiedostoiksi.

Lue lisää