Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Vältä kielivirheet

Tarkista asia kirjan oikeinkirjoitus ja käytä synonyymisanakirjaa kirjoittaessasi.

Vain jäsenille - Lataa artikkeli

Wordin monipuolisilla työkaluilla voi muun muassa tarkistaa asiakirjan oikeinkirjoituksen ja kieliopin, korjata yleisimmät lyöntivirheet automaattisesti sekä selvittää vieraskielisen sanan merkityksen näppärän käännöstoiminnon avulla.

Tarkista asiakirjan kieliasu
Word merkitsee tekstissä olevat virheet punaisella tai vihreäl­lä aaltoalleviivauksella. Punaiset kohdat ovat kirjoitusvirheitä ja vihreät kielioppivirheitä. Voit korjata virheelliset kohdat joko kirjoittaessasi tai tarkistaa koko asiakirjan kerralla.

Korjaa virheet automaattisesti
Word osaa korjata yleisimpiä lyöntivirheitä automaattisesti tekstiä kirjoitettaessa. Automaattista korjausta voidaan käyttää myös symboleiden ja erikoismerkkien tekemiseen. Voit muokata korjausasetuksia omien käyttötarpeidesi mukaan.

Käännä kielestä toiseen
Word osaa kääntää tekstiä kielestä toiseen konekäännöspalvelun avulla. Voit kääntää koko asiakirjan luettavaksi nettiselaimessa tai näyttää valitun tekstin käännöksen suoraan Wordissa.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Windowsille uusia toimintoja

VIPVIPWindowsille uusia toimintoja

Pienois­ohjelmilla saa monia käteviä toimintoja käden ulottuville. Suoraan työpöydältä voi tarkistaa niin sääennusteen kuin saapuneet sähköpostitkin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Windows 7 vauhdikkaaksi

VIPVIPWindows 7 vauhdikkaaksi

Käynnistä-valikko on luettelo, josta pääsee ohjelmiin, kansioihin ja asetuksiin. Ota viisi vinkkiämme käyttöösi työpöytää kuormittamatta.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc toimii nyt 64 bitillä

VIPVIPPc toimii nyt 64 bitillä

Uudet tietokoneet on jo lähes poikkeuksetta varustettu 64-bittisellä käyttöjärjestelmällä. Käymme läpi uuden tekniikan ominaisuuksia.

Lue lisää

Nyeste

Tehokäyttäjien tehoniksit

Pyysimme neljää tunnettua Windows-osaajaa jakamaan parhaimpia vinkkejään ja niksejään KotiMikron lukijoille.

Lue lisää

Hallitse tiedostonhallinta

Windowsin Resurssienhallinta on monessa toimessa mukana. Keräsimme vinkkisetin, jolla käytät Resurssienhallintaa entistä tehokkaammin.

Lue lisää

Käytä tarpeellisia työkaluja

Windows sisältää monipuoliset ominaisuudet ja toiminnot myös tehokäyttäjän tarpeisiin. Esittelemme hyödyllisimmät työkalut.

Lue lisää