Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Windows 8 -päivityskampanja käynnistyi

Microsoft käynnisti kampanjan, jossa uuden Windows 7 -pc:n ostaja saa päivityspaketin Windows 8 Pro -versioon 14,99 eurolla.

Jotkut saattavat miettiä, onko nyt oikea hetki hankkia tietokonetta, kun uusi käyttöjärjestelmä on pian tulossa. Microsoft haluaakin tehdä käyttöjärjestelmäpäivityksen mahdollisimman helpoksi tarjoten 2.6.2012 alkaen uuden Windows 7 -pc:n ostajalle päivityspaketin Windows 8 Pro -versioon 14,99 eurolla. Kampanja on tarkoitettu kaikille kampanja-aikana uuden Windows 7 -pc:n ostaneille kuluttajille.

Kampanja on voimassa 31.1.2013 saakka ja koskee pc-koneita, joihin on esiasennettu aitoustodistuksella varustettu Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional tai Ultimate -käyttöjärjestelmä. Päivitysversio pitää ottaa käyttöön 28.2.2013 mennessä.

Windows 8 on nyt askeleen lähempänä valmistumistaan, kun Microsoft julkisti heti kesäkuun alussa Windows 8 Release Preview -testiversion 14 kielellä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Windows 8 on kehitystaipaleensa viimeisessä vaiheessa ennen sen lopullista julkistusta. Ajankohtaa ei ole vahvistettu, mutta kauppoihin järjestelmän odotetaan tulevan syksyllä.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Päivitä Windows 8.1:een

VIPVIPPäivitä Windows 8.1:een

Windows 8 -järjestelmän voi päivittää ilmaiseksi Windows 8.1:een.

Lue lisää

Työpöytä tuttuun kuosiin Windows 8:ssa

Työpöytä tuttuun kuosiin Windows 8:ssa

Window 8 on aloitusnäyttöineen hämmentävän erilainen verrattuna edellisiin versioihin. Pienellä tuunauksella saat kuitenkin ripauksen perinteitä takaisin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Edulliset vaihtoehdot

VIPVIPEdulliset vaihtoehdot

Hanki Windows 8 -tietokone edullisesti ja ota käyttöön hyödylliset apuohjelmat.

Lue lisää

Nyeste

Windows 8 -tuki päättyi

Windows 8:n tietoturvapäivitykset päättyivät - lue, millä 8-kone nyt pidetään turvallisena.

Lue lisää

Jakaminen Windows 8:ssa

Windows 8 -järjestelmässä voi helposti jakaa tiedostoja ja tulostimen muiden lähiverkon tietokoneiden käyttöön.

Lue lisää

Esimakua kympistä

Kahden apuohjelman avulla voit kokeilla tulevan Windows 10:n kiinnostavia uudistuksia.

Lue lisää