windows_komfi_152012

Tervetuloa Windows 8

Tätä et ole päässyt ennen kokeilemaan. Windows 8 on täpötäynnä uudistuksia ja poikkeaa huimasti edeltäjistään. Se on helpompi, nopeampi ja fiksumpi, ja ansaitsee perusteellisen esittelyn.

tiistai 9. lokakuuta 2012

Edeltäjä, Windows 7, julkaistiin kolme vuotta sitten, ja Microsoft on nyt tehnyt sille seuraajan. Kyseessä ei ole tällä kertaa tavanomainen päivitys, jossa ulkoasua ja sen alla piilevää tekniikka olisi muutettu lähes huomaamattomasti. Windows 8 poikkeaa edeltäjistään merkittävästi, sillä uudistuksia on tehty oikeastaan kaikilla osa-alueilla.

Uusi Windows käy sekä tietokoneisiin, taulutietokoneisiin että älypuhelimiin. Graafi nen käyttöliittymä onkin suunniteltu niin, ettei se vaadi koneelta huimia tehoja. Windowsia voi käyttää sormieleillä pienelläkin kosketusnäytöllä. KotiMikron toimituksen pelkona oli, että sormilla koskettamiseen perustuva käyttöliittymä tekisi hiiren ja näppäimistön käyttämisestä hankalaa, mutta se onkin itse asiassa helpompaa. Hiirelle ja näppäimistölle on keksitty uusia toimintoja, kuten esimerkiksi mainio hakukone, johon tutustutaan seuraavilla sivuilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...