Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Windows 8:n tuki päättyi

Windows 8:n tietoturvapäivitykset päättyivät - lue, millä 8-kone nyt pidetään turvallisena.

Microsoftin kolmen vuoden ikäinen käyttöjärjestelmä Windows 8 on tullut tiensä päähän, sillä tämän päivän jälkeen siihen ei enää tule päivityksiä. Windows 8 -version käyttäjien onkin syytä päivittää järjestelmänsä joko Windows 8.1:een tai Windows 10:een.

Windows 10:een ei kuitenkaan ole pakko siirtyä, sillä Windows 8.1 -järjestelmän tuki jatkuu edelleen, joten riittää kun päivittää 8-versionsa 8.1:een.

Siitä lähtien, kun Windows 8 ilmestyi 26. lokakuuta 2012, käyttäjät arvostelivat uutta järjestelmää, joka mullisti Windows-alustan melko täydellisesti. Syynä oli se, että Windows 8 oli suunnattu erityisesti mobiililaitteille ja käyttö perinteisellä tietokoneella oli siksi monelle hankalaa.

Windows 8:n näkyvin uudistus oli Metro, koko ruudun aloitusnäyttö, jonka lisäksi käyttäjiä hämmensi Käynnistä-valikon puuttuminen. Vaikka Windows 8 sai pian parannetun seuraajan Windows 8.1 -versiosta, palasi Käynnistä-valikko varsinaisesti vasta Windows 10:n aloitusvalikon myötä.

Kaikki kasin käyttäjät eivät välttämättä ole päivittäneet järjestelmäänsä. Uudempi 8.1-versio löytyy Windows Storesta. 8.1-versiosta voi päivittää Windows 10 -järjestelmään maksutta 29. heinäkuuta 2016 saakka.

12.1. klo 15.28: Juttua on täydennetty tarkennuksella, että Windows 8.1 -järjestelmän tuki jatkuu.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Päivitä Windows 8.1:een

VIPVIPPäivitä Windows 8.1:een

Windows 8 -järjestelmän voi päivittää ilmaiseksi Windows 8.1:een.

Lue lisää

Työpöytä tuttuun kuosiin Windows 8:ssa

Työpöytä tuttuun kuosiin Windows 8:ssa

Window 8 on aloitusnäyttöineen hämmentävän erilainen verrattuna edellisiin versioihin. Pienellä tuunauksella saat kuitenkin ripauksen perinteitä takaisin.

Lue lisää

Tervetuloa Windows 8

Tervetuloa Windows 8

Tätä et ole päässyt ennen kokeilemaan. Windows 8 on täpötäynnä uudistuksia ja poikkeaa huimasti edeltäjistään. Se on helpompi, nopeampi ja fiksumpi, ja ansaitsee perusteellisen esittelyn.

Lue lisää

Nyeste

Windows 8 -tuki päättyi

Windows 8:n tietoturvapäivitykset päättyivät - lue, millä 8-kone nyt pidetään turvallisena.

Lue lisää

Jakaminen Windows 8:ssa

Windows 8 -järjestelmässä voi helposti jakaa tiedostoja ja tulostimen muiden lähiverkon tietokoneiden käyttöön.

Lue lisää

Esimakua kympistä

Kahden apuohjelman avulla voit kokeilla tulevan Windows 10:n kiinnostavia uudistuksia.

Lue lisää