Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Jaa tiedostoja ja tulostin Windows 8 -järjestelmässä

Tulostimessa ei tarvitse olla yhdysrakenteista verkkoliitäntää, kun tulostimen haluaa jakaa Windows 8:lla muiden lähiverkkoon kytkettyjen tietokoneiden käyttöön.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Jaettu tulostin on kaikkien kotiverkon tietokoneiden käytettävissä aina, kun myös tietokone, johon tulostin on liitetty, on käynnissä. Tulostimen jakaminen on helppo toimenpide ja jaetun tulostimen käyttöönotto muilla tietokoneilla on yhtä vaivatonta kuin minkä tahansa tulostimen lisääminen laitteistoon.

Windows 8 on kuitenkin järjestelmä, jossa korostuu tiedostojen jakamiseen liittyvä tietoturva. Tästä johtuen jakamisen käyttöönotto on hieman monimutkaisempaa kuin aikaisemmissa Windows-versioissa.

Lataa oheinen artikkeli ja lue, kuinka jaat Windows 8 -tietokoneella olevat tiedostot ja siihen kytketyn tulostimen muiden lähiverkon tietokoneiden käyttöön.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Päivitä Windows 8.1:een

VIPVIPPäivitä Windows 8.1:een

Windows 8 -järjestelmän voi päivittää ilmaiseksi Windows 8.1:een.

Lue lisää

Windows 8:n kokeiluversio valmis

Windows 8:n kokeiluversio valmis

Windows 8 -käyttöjärjestelmän ennakkoversio on nyt saatavilla. Ennakkoversion palautteen perusteella Microsoft kehittää lopullisen Windows 8 -käyttöjärjestelmän.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Puhdita pc:tä Windows 8:lla

VIPVIPPuhdita pc:tä Windows 8:lla

Päivitä tietokoneesi Windows 8 -aikaan, niin vanha kone nuortuu uuteen iskuun!

Lue lisää

Nyeste

Windows 8 -tuki päättyi

Windows 8:n tietoturvapäivitykset päättyivät - lue, millä 8-kone nyt pidetään turvallisena.

Lue lisää

Jakaminen Windows 8:ssa

Windows 8 -järjestelmässä voi helposti jakaa tiedostoja ja tulostimen muiden lähiverkon tietokoneiden käyttöön.

Lue lisää

Esimakua kympistä

Kahden apuohjelman avulla voit kokeilla tulevan Windows 10:n kiinnostavia uudistuksia.

Lue lisää