Mappe-Windows-ikon

Tiedostojen poistaminen?

Resurssienhallinnan toiminnassa voi toisinaan ilmetä virhetilanteita, jotka aiheuttavat erilaisia ongelmia kansioiden ja tiedostojen käyttämisessä. Voit korjata ongelman Etunurkasta ladattavalla Fix It - tiedostot ja kansiot -työkalulla.

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kansioiden nimeäminen Resurssienhallinnan toiminnassa voi toisinaan ilmetä virhetilanteita, jotka aiheuttavat erilaisia ongelmia kansioiden ja tiedostojen käyttämisessä. Tunnettuihin ongelmiin kuuluu muun muassa vika, joka estää kansioiden uudelleen nimeämisen. Voit korjata ongelman Etunurkasta ladattavalla Fix It - tiedostot ja kansiottyökalulla.

Kansioiden siirtäminen Resurssienhallinnassa esiintyvät ongelmat saattavat estää myös kansioiden ja tiedostojen siirtämisen paikasta toiseen. Kyseinen ongelma johtuu järjestelmärekisteriin tulleesta virheestä, jonka voi onneksi korjata pienellä vaivalla. Jos et pysty siirtämään haluamiasi kansioita, kokeile avuksi KotiMikron Etunurkasta ladattavaa Fix It - tiedostot ja kansiottyökalua.

Tiedostojen poistaminen Resurssienhallinnassa voi tulla vastaan myös virhetilanne, joka estää tiedostojen tai kansioiden poistamisen kiintolevyltä. Poistettavat kohteet voi olla mahdollista siirtää roskakoriin, mutta roskakorin tyhjentäminen ei sen sijaan onnistu. Lataa siinä tapauksessa Etunurkasta Fix It – tiedostot ja kansiottyökalu, joka osaa korjata useita erilaisia tiedostoongelmia.

Lataa: > Fix It - tiedostot ja kansiot

Vakaviltakin vaikuttavista vioista saattaa parhaimmillaan selvitä muutamalla hiiren napsautuksella tai yksinkertaisen apuohjelman avulla: > Ratkaise pc-ongelmia

Ehkä sinua kiinnostaa...