gratis-apps

Kolme suosittua ilmaissovellusta

Mikä mobiilissa rulettaa? Esittelemme tämän hetken suosituimmat sovellukset Androidille ja iOSille.

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Uudet mobiilisovellukset kiinnostavat käyttäjiä, mutta mitä tahansa ei laitteelle latailla, vaan tietyt sovellukset nousevat suosikeiksi.

Tässä on huhtikuun alun kärkikolmikko Androidille ja iOSille:

Android

1. Suosituin sovellus Google Play Kaupassa on tällä hetkellä Facebook Messenger, jolla viestitellään ahkerasti somessa.

2. Kakkosena on Danske Bankin MobilePay, jolla voi siirtää tai pyytää rahaa ja vaikka jakaa kahvilalasku kaverien kesken.

Lue KotiMikron MobilePay-opas.

3. Flash Keyboard on kolmantena suosituimpinen ilmaissovellusten joukossa Google Play Kaupassa. Näppäimistössä on tuki usealle kielelle, hymiöitä sekä muita mahdollisuuksia elävöittää sanomaa.

iOS 1. Applen mobiilikäyttäjien ykkösenä on WordBrain Themes -peli, jossa pitää mahdollisimman nopeasti muodostaa sanoja kirjainmosaiikista.

2. MobilePay on kakkosena myös Apple App Storessa. Kätevällä sovelluksella voi siirtää tai pyytää rahaa ja vaikka jakaa kahvilalasku kaverien kesken. Sovellus toimii kaikkien nettipankkien kanssa.

Lue KotiMikron MobilePay-opas.

3. App Storessa kolmannelle sijalle on noussut Snapchat, jonka avulla voi lähettää kuvia, videoita ja viestejä toisille Snapchat-käyttäjille. Videota tai kuvaa näytetään vain 11-10 sekuntia, minkä jälkeen se katoaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...