Samsung-Galaxy-Tab.jpg

Tablet-pc Android-järjestelmällä

Samsung on julkistanut uuden tablet-laitteen, Galaxy Tabin, joka on älypuhelimen ja kannettavan tietokoneen yhdistelmä.

tiistai 9. marraskuuta 2010

Laite painaa 380 grammaa, ja siinä on seitsemän tuuman kosketusnäyttö. Kaareutuvan muotoilun ja kompaktin koon johdosta Galaxy Tab mahtuu hyvin vaikka povitaskuun.

Laitteen käyttöjärjestelmänä on monista uusista matkapuhelimista tuttu Google Android, jonka ansiosta Android Market -verkkokaupan runsas ilmaisohjelmien tarjonta on käyttäjän ulottuvilla. Myös itse tietokone on hyvin varusteltu. Siinä on yhden gigahertsin suoritin, 16 gigatavun sisäinen muisti ja paikka ulkoiselle muistikortille. Muistikortin maksimikoko on 32 gigatavua. Galaxy Tabissa on lisäksi kaksi kameraa: 3 megapikselin kamera takana ja 1,3 megapikselin kamera etupuolella. Laite tallentaa videokuvaa hd-muodossa.

Samsungin tablet-koneella voi surffata internetissä, kuunnella musiikkia, lukea e-kirjoja, katsoa kuvia ja elokuvia teräväpiirtomuodossa suoraan internetistä, muistikortilta tai tietokoneelta dlna-tekniikan avulla. Lisäksi laitteella voi soittaa puheluita ja lähettää teksti- ja mms-viestejä.

Galaxy Tab on myös kätevä matkakumppani, sillä laitteessa on sisäänrakennettu gps-navigaattori sekä sovellus, jonka avulla saa vinkkejä esimerkiksi ravintoloista, hotelleista ja nähtävyyksistä. Galaxy Tab maksaa noin 950 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...